Social
márc
19

A csapat már elkezdte a...

A csapat már elkezdte a ETO FC Győr elleni meccsre a felkészülést! #HajraVac #vacfc #GYORVAC A csapat már elkezdte a ETO FC Győr elleni meccsre a felkészülést! #HajraVac #vacfc #GYORVAC

Általános
márc
18

Elmarad a Credobus Mosonmagyaróvár elleni mai mérkőzés

Ma reggeli friss értesítésünk és a két klub közös megegyezése alapján a mai napra kiírt Merkantil Bank Liga NB II. 25. fordulója elmarad.

Social
márc
18

FRISS HÍR! - Elmarad a...

FRISS HÍR! - Elmarad a mai Credobus Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés Az MLSZ Versenybizottsága kora reggel azt a döntést hozta, hogy amennyiben a csapatok megegyeznek egymással, akkor a mai bajnoki mérkőzés elhalasztható, így a Vác FC és az Credobus Mosonmagyaróvár megegyezésének értelmében a mai mérkőzés ELMARAD! Pótlásra a Magyar Labdarúgó Szövetség által meghatározott időpontban, 2018.04.25-én szerdán kerül sor! FRISS HÍR! - Elmarad a mai Credobus Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés Az MLSZ Versenybizottsága kora reggel azt a döntést hozta, hogy amennyiben a csapatok megegyeznek egymással, akkor a mai bajnoki mérkőzés elhalasztható, így a Vác FC és az Credobus Mosonmagyaróvár megegyezésének értelmében a mai mérkőzés ELMARAD! Pótlásra a Magyar Labdarúgó Szövetség által meghatározott időpontban, 2018.04.25-én szerdán kerül sor!

Social
márc
17

Az időjárási viszonyok...

Az időjárási viszonyok vátoznak, tavasziasról téliesre, de a csapat elszántsága változatlan arra, hogy az élbolyban maradjon a tabellán. A mai edzésen a holnapi mosonmagyaróváriak elleni mérkőzésre készültünk. A teljes képgaléria elérhető itt: http://bit.ly/2IwHKcU Az időjárási viszonyok vátoznak, tavasziasról téliesre, de a csapat elszántsága változatlan arra, hogy az élbolyban maradjon a tabellán. A mai edzésen a holnapi mosonmagyaróváriak elleni mérkőzésre készültünk. A teljes képgaléria elérhető itt: http://bit.ly/2IwHKcU

Social
márc
16

MEZVÁSÁRLÁS -...

MEZVÁSÁRLÁS - ÚJRA! Ha még nincs Vác FC mezed, de szeretnél egyet magadnak, vagy ajándékba adnád barátodnak, barátnődnek, ismerősödnek, ismét lehetőséged van megvásárolni vasárnap (2018. március 18.) a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés ideje alatt a III. kerületi TVE Sporttelep recepcióján. A szurkolói mez ára: 10 000 FT/db. Hajrá Vác! MEZVÁSÁRLÁS - ÚJRA! Ha még nincs Vác FC mezed, de szeretnél egyet magadnak, vagy ajándékba adnád barátodnak, barátnődnek, ismerősödnek, ismét lehetőséged van megvásárolni vasárnap (2018. március 18.) a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés ideje alatt a III. kerületi TVE Sporttelep recepcióján. A szurkolói mez ára: 10 000 FT/db. Hajrá Vác!

Social
márc
13

Hétvégén a...

Hétvégén a Mosonmagyaróvár csapatát fogadjuk. #HajraVac #vacfc #VACMTE Hétvégén a Mosonmagyaróvár csapatát fogadjuk. #HajraVac #vacfc #VACMTE

Social
márc
12

A góllövőt, Giulianot...

A góllövőt, Giulianot kaptuk mikrofonvégre a tegnapi mérkőzést követően, és feltettük neki azt a kérdést, hogy szerinte mi segítette győzelemre a csapatot?

Beszámoló
márc
12

Kiküzdött győzelem

Egy hét kényszerszünet után Sopronban, a sereghajtó otthonában folytatta szereplését csapatunk a bajnokságban.

Social
márc
12

Álltuk a tavaszi sarat...

Álltuk a tavaszi sarat Sopronban. A vasárnapi forduló győzelmet hozott nekünk! A mérkőzés képei elérhetőek itt: http://bit.ly/2IjUALF A második félidőben Kákonyi Dániel és a csereként beállt D'urso Guliano góljával kerültünk előnybe, bár a hazaiak utólsó percig...
Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2017/2018-as bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista

 • Balajti Ádám (8)
 • Zsolnai Richárd (5 + 1-MK)
 • Kákonyi Dániel (4)
 • Nagy Richárd (4 + 1-MK)
 • Gulyás Máté (3)
 • Króner Martin (2 + 2-MK)
 • Tóth Gergely (2 + 1-MK)
 • Borvető Áron (1)
 • D’urso Giuliano (1)
 • Havasi Dániel (1-MK)
 • Major Máté (1)

 

FACEBOOK