Általános
dec
16

FRISS! Zoran Spisljak és Purguly Árpád távozik klubunktól

Zoran Spisljak és Purguly Árpád távozik klubunktól.

Social
dec
16

FRISS!!! Zoran Spisljak...

FRISS!!! Zoran Spisljak vezetőedző és Purguly Árpád asszisztens edző a mai nappal közös megegyezéssel távozik a Vác FC-től. Köszönjük nekik az elmúlt fél év munkáját és további sok sikert kívánunk mindkettőjüknek. FRISS!!! Zoran Spisljak vezetőedző és Purguly Árpád asszisztens edző a mai nappal közös megegyezéssel távozik a Vác FC-től. Köszönjük nekik az elmúlt fél év munkáját és további sok sikert kívánunk mindkettőjüknek.

Social
dec
16

Hazai pályát zártuk az...

Hazai pályát zártuk az évet. A 12. percben Zsoltnai szerezte meg nekünk a vezetést, azonban a még az első félidő vége előtt jött az egyenlítő találat. Hajrá Vác! #vacfc #dorogifc #magyarfoci #nb2 Hazai pályát zártuk az évet. A 12. percben Zsoltnai szerezte meg nekünk a vezetést, azonban a még az első félidő vége előtt jött az egyenlítő találat. Hajrá Vác! #vacfc #dorogifc #magyarfoci #nb2

Social
dec
16

Óriási erőfeszítéssel...

Óriási erőfeszítéssel és kitartással dolgoznak a váci stadion centerpályán, hogy a Vác FC - Dorogi FC mérkőzés zavartalanul megrendezésre kerüljön. Köszönjük Bereczki Péter, Koncz Sándor, Jakab Béla, Sziebig Sándor és Varga Péter odaadó munkáját! Óriási erőfeszítéssel és kitartással dolgoznak a váci stadion centerpályán, hogy a Vác FC - Dorogi FC mérkőzés zavartalanul megrendezésre kerüljön. Köszönjük Bereczki Péter, Koncz Sándor, Jakab Béla, Sziebig Sándor és Varga Péter odaadó munkáját!

Social
dec
14

Ez lesz idén a harmadik...

Ez lesz idén a harmadik találkozónk a Dorogi FC -vel. Az idei első alkalommal nyertünk, míg a második alkalommal döntetlent játszottunk. Hajrá Vác! #vacfc #dorogifc #magyarfoci #nb2 #bajnoksag Ez lesz idén a harmadik találkozónk a Dorogi FC -vel. Az idei első alkalommal nyertünk, míg a második alkalommal döntetlent játszottunk. Hajrá Vác! #vacfc #dorogifc #magyarfoci #nb2 #bajnoksag

Social
dec
13

Egy korábbi Dorogi FC...

Egy korábbi Dorogi FC elleni bajnokin készült ez a kép!

Social
dec
12

Hazai pályán zárjuk az...

Hazai pályán zárjuk az évet.

Social
dec
11

Napsütéses időben...

Napsütéses időben játszottunk a budafoki csapat ellen. ☀️

Általános
dec
11

Információk a vasárnapi Dorog elleni mérkőzéssel kapcsolatban

Csapatunk vasárnap 13 órakor a Dorogi FC együttesét fogadja a Városi Stadionban. A mérkőzéssel kapcsolatos hasznos információk alább olvashatók.

 •  
 •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

Góllövőlista 2018/19

 • Zsolnai Richárd (5 + 2 MK)
 • Murai Sándor Márk (4)
 • Csillag Dárius (2)
 • Szabó Norman (2)
 • Varga Szabolcs (1 + 1 MK)
 • Dlusztus András (1)
 • Kákonyi Dániel (1)
 • Tóth Gergely Csaba (1)
 • Borvető Áron (1 MK)
 • Balajti Ádám (2)

 

FACEBOOK