A döntetlennel is maradtunk a dobogón 2017 november 19Beszámoló 529

A forduló előtt a hatodik helyen álló, csapatunktól három pont távolságra lévő , egyre jobb formába lendülő Nyíregyháza együttesét fogadtuk a mai napon Óbudán a III. kerületi TVE Sporttelepén.

Ahogy azt már a mérkőzés előtt sejtettük, a pályán beigazolódott, nem volt egy sétagalopp a találkozó.

Egy szerencsés góllal korán megszereztük a vezetést, a 18. percben egy hazaadott labdát Jova próbált kirúgni, de az előtte lévő Balajtit találta hátba, akiről a labda a jobb alsó sarokba vágódott.

Sokáig azonban nem örülhettünk, hiszen öt perccel később már egy-egyet mutatott az eredményjelző. Gajdos Zsolt lépett ki a jobb oldalon, majd hét méterről a jobb alsó sarokba lőtt.

Az egyenlítés után az első félidő kiegyenlített játékot hozott, azonban a második félidőben átvette a játék irányítását a vendégcsapat, kontroll alatt tartották a mérkőzést. Mi a kontra támadásainkban bíztunk, azonban az utolsó passzokba folyamatosan hiba csúszott, így nem tudtunk igazi helyzetet kialakítani, míg a vendégek többször a kapunk elé kerültek, legközelebb a gólhoz a 74. percben álltak, amikor Pekár ment el remekül a jobb szélen, beadására Rezes érkezett a kapu előtt, aki a földön csúszva öt méterről lőtt kapura, Halasi óriási bravúrral kapu fölé ütötte a labdát.

Ezután a csapatok még a mezőnyben gyűrték egymást, újabb gól azonban már nem esett, így maradt a döntetlen. Csapatunk azonban ezzel a döntetlennel is őrzi helyét a dobogó legalsó fokán.

Hajrá Fiúk! Hajrá Vác!

Online tudósítás

Vác FC – Nyíregyháza Spartacus FC 1-1 (1-1)

Hévízi út,  300 néző. Játékvezető: Pillók Ádám (Horváth Zoltán, Szalai Balázs)
 

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Szabó N., Króner, Major - Tóth G., Gulyás M. - Kákonyi., Nagy R., Zsolnai R. - Balajti.

Cserejátékosok: Abu (k), Tóth F., Durso, Rása, Görgényi, Borvető, Búrány.

Vezetőedző: Horváth Károly
 
Nyíregyháza: Jova - Hinora, Fodor F., Kelemen D., Farkas M. - Kártik - Sinanovics, Pekár, Csilus, Kesztyűs - Gajdos Zs.

Cserejátékosok: Megyeri G. (k), Máté P., Holdampf, Rezes, Bajzát, Papp M., Dragoner D. 

Vezetőedző: Lucsánszky Tamás
 

Gólszerző: Balajti (18. perc), illetve Gajdos Zs. (23. perc).

Csere: Kákonyi helyett Búrány (57. perc), Gulyás M. helyett Görgényi (71. perc), Balajti helyett Bórvető (77. perc), illetve Sinanovics helyett Rezes (62. perc), Csilus helyett Holdampf (76. perc), Kesztyűs helyett Bajzát (86 perc).

Sárga lap: Gulyás M. (44. perc). illetve Hinora (83. perc).

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Horváth Károly: – A küzdelem dominált a mérkőzésen, és talán egyik csapat sem érdemelt győzelmet, mert a végén a helyzeteket nem tudták gólra váltani.

Lucsánszky Tamás: – Sokat tettünk a győzelemért, de nem sikerült a győztes gólt megszereznünk, mert a szerencse is hiányzott hozzá.

-VP-

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  
  •  



Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2018/2019-es bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista 2018/19

  • Zsolnai Richárd (3 + 1 MK)
  • Varga Szabolcs (1 + 1 MK)
  • Dlusztus András (1)
  • Kákonyi Dániel (1)
  • Borvető Áron (1 MK)
  • Balajti Ádám (2)

 

FACEBOOK