Egygólos vereség a Csákvár otthonában 2017 május 15Beszámoló 814

A Merkantil Bank Liga 35. fordulójában a kiesés elkerüléséért küzdő Aqvital FC Csákvár otthonába látogatott csapatunk.

A feszült, nem túl magas színvonalú mérkőzés első húsz percében helyzetet egyik csapat sem tudott kidolgozni, a két tizenhatos közötti területen zajlott a küzdelem. Az első kaput eltaláló lövésre a 26. percig kellett várni, ekkor Balajti megpattanó lövését hárította könnyedén a hazaiak kapusa. A 34. percben Bakos próbálkozott jó 20 méterről szabadrúgással, azonban kísérletét Szentpéteri könnyedén hárította. Ez volt a hazai csapat első kaput eltaláló lövése. A 40. percben aztán ismét a hazaiak veszélyeztettek, ekkor Molnár Cs. lövését hárította bravúrral kapusunk, így az első játékrészben gól nem született.

A második játékrészben is küzdelem dominált. A hazaiak keményen, sokat ütközve játszottak, azonban főként mezőnyjátékot láthattak a nézők, gólhelyzetek nélkül. A 78. percben azonban a semmiből megszerezte a vezetést a hazai csapat. Bakos az oldalvonal közeléből jó 35 méterre végezhetett el szabadrúgást. Középre rúgott labdájába senki nem ért bele, így Szentpéteri mellett érintés nélkül kötött ki kapunkban.

A hajrában újabb helyzetet már egyik csapat sem tudott kialakítani, így egy tipikus egygólos mérkőzésen nyert a hazai csapat.

Hajrá Vác!

Aqvital FC Csákvár – Vác FC 1-0 (0-0)

Csákvár, 300 néző, vezeti: Lovas László (Aradi, Bertalan)

Csákvár: Kovács D. – Kékesi, Fényes, Dulló, Baranyai – Bakos Sz., Kiprich D. – Molnár Cs. (Oldal, 60.), Mészáros D., Lőrincz (Sejben, 70.) – Hodgyai (Molnár T., 78.). Vezetőedző: Toldi Gábor

Vác: Szentpéteri – Görgényi, Hegedűs Cs., Dlusztus, Gulyás M. – Tóth B. (Kákonyi, 80.), Rása (Nagy R., a szünetben) – Niedermüller, Zsolnai R., Major – Balajti (Tóth G., 76.). Vezetőedző: Nagy Tibor

Mestermérleg: (forrás: nso.hu):

Toldi Gábor: – Számunkra hatalmas téttel bíró találkozót játszottunk, amely nem volt látványos, de rászolgáltunk a sikerre, mert maximálisan beleraktuk a meccsbe azt a munkát, amit kellett. 

Nagy Tibor: – Azt kaptam, amit vártam, egy ütős, rúgós, helyenként durva mérkőzést, amely mellé egy potyagól párosult.

Nagy Tibor videónyilatkozata

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2017/2018-as bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista

  • Balajti Ádám (8)
  • Zsolnai Richárd (5 + 1-MK)
  • Nagy Richárd (4 + 1-MK)
  • Gulyás Máté (3)
  • Kákonyi Dániel (3)
  • Króner Martin (2 + 2-MK)
  • Tóth Gergely (2 + 1-MK)
  • Borvető Áron (1)
  • Havasi Dániel (1-MK)
  • Major Máté (1)

 

FACEBOOK