Ellentétes félidők – Gólzáporos döntetlen 2018 február 04Beszámoló 435

Szombaton ismét a III. kerületbe látogatott csapatunk, ellenfelünk ezúttal a hazai együttes, az NB III-ban szereplő III. kerületi TVE volt.

A mérkőzésre kilátogató szurkolók, két ellentétes félidőt láthattak. Az első félidőben remek játéknak köszönhetően gyorsan megszereztük a vezetést, illetve több szép akciót vezetve a félidő végére sikerült háromgólosra növelnünk az előnyünket.

A második félidőben aztán megváltozott a játékképe. A játékrész elején tíz percen belül összehoztunk egy öngólt, illetve egy a védőkön megpattanó lövés is utat találta a kapunkba. Ezzel tíz perc elteltével egy gólosra apadt előnyünk, melyet aztán a félidő hátralévő részében ledolgozott a hazai csapat. Hiába dolgoztunk ki több ziccert a második félidőben is, ezek közül egyet sem sikerült értékesíteni, így maradt a gólzáporos döntetlen.

Folytatás jövő héten edzésekkel és két edzőmérkőzéssel.

Hajrá Vác!

III. kerületi TVE – Vác FC 3-3 (0-3)

Budapest, Hévízi út

Vác FC 1. félidő: Abu – Hegedűs, Szabó N., Tóth F., Görgényi – Gulyás, Tóth G. – Kákonyi, Nagy, Zsolnai – Borvető

Vác FC 2. félidő: Abu – Görgényi, Szabó, Szekszárdi, Major – Búrány, D’Urso – Kákonyi, Nagy, Varga – Zsolnai

Fotógaléria

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2018/2019-es bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista 2018/19

  • Zsolnai Richárd (3 + 1 MK)
  • Varga Szabolcs (1 + 1 MK)
  • Dlusztus András (1)
  • Kákonyi Dániel (1)
  • Borvető Áron (1 MK)
  • Balajti Ádám (2)

 

FACEBOOK