Idén először füvön, idén először vereség 2017 február 04Beszámoló 777

Az idei évben először játszhattunk füves pályán felkészülési mérkőzést. Felcsúton jártunk, ahol az Aqvital FC Csákvár csapata volt az ellenfelünk.

A csákvári csapaton kívül a talajjal is meg kellett küzdenünk, hiszen a sok-sok műfüves edzés, valamint mérkőzés után szokatlan volt a füves pálya a srácoknak.

A mérkőzés rövid krónikája:

5. perc Kákonyit remekül indítjuk a jobb szélen, aki betör a tizenhatoson belülre. A visszaérő védő összeakasztja a lábát, a bíró sípja azonban néma marad.

8. perc Szentpéteri védte a csákvári középpályás életerős lövését.

10. perc Nagy Richárd remekül lépett ki a csákvári védők között, lövése azonban a kapufán csattant. A kipattanóra Kákonyi reagált a leggyorsabban, azonban lövése fölé szállt.

12. perc Kákonyi lépett ki egyedül a csákvári védők között, egyedül vezette a labdát a kapusra, lövését azonban a kapus bravúrral védte.

19. perc Ismét Nagy R. veszélyeztetett, 20 méterről leadott lövése azonban centikkel elkerülte a hosszú felső sarkot.

27. perc Dlusztuson változtatott irányt egy beadás. A partjelző kezezést jelzett, így büntetőhöz jutott a Csákvár, melyet Molnár Csaba higgadtan értékesített. 1-0

52. perc Zsolnai szöglete remekül szállt középre, Tóth Barnabás azonban egy fél méterrel a kapu fölé csúsztatta a labdát.

65. perc Zsolnai egyedül vezethette a kapusra a labdát, azonban –talán túl korán- lövésre vállalkozott, melyet a kapus bravúrral hárított.

71. perc Halasi Tóth Barnabáshoz passzolta a kirúgást, aki pontatlanul játszotta vissza a labdát a kapusnak, így szöglethez jutott a Csákvár. A sarokrúgásra Halasi rossz ütemben mozdult ki a kapujából, így Molnár Csaba könnyedén csúsztatta be mellette a labdát. 2-0

 

Aqvital FC Csákvár – Vác FC 2-0 (1-0)

Felcsút, 30 néző

Vác FC 1. félidő: Szentpéteri – Hegedűs, Dlusztus, Görgényi, Gulyás – Tóth B., Tóth G. – Kákonyi, Nagy R., Mátyás – Szenes

Vác FC 2. félidő: Halasi – Rása, Dlusztus, Tóth F., Major – Tóth B – Zsolnai, Nyilas, Rusvay, Majoros - Balajti

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2017/2018-as bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista

 • Balajti Ádám (13)
 • Zsolnai Richárd (6 + 1-MK)
 • Kákonyi Dániel (4)
 • Nagy Richárd (4 + 1-MK)
 • Gulyás Máté (4)
 • Tóth Gergely (4 + 1-MK)
 • Króner Martin (2 + 2-MK)
 • D'urso Giuliano (2)
 • Borvető Áron (1)
 • Havasi Dániel (1-MK)
 • Major Máté (1)

 

FACEBOOK