Információk a vasárnapi Tiszakécske elleni mérkőzéssel kapcsolatban 2019 május 07Általános 1328

Csapatunk a szezon utolsó hazai mérkőzésén vasárnap 17:00-tól a Duna Aszfalt Tiszakécskei VSE együttesét fogadja a Városi Stadionban. A mérkőzéssel kapcsolatos hasznos információk alább olvashatók.

A mérkőzés mindenki számára INGYENESEN tekinthető meg.

A mérkőzés szünetében egy rövid ünnepség keretében köszöntjük a 25 éve NB I-es bajnokságot nyert csapat tagjait.


A mérkőzés napján 16:00-kor lesz kapunyitás, ezt követően a Hazai szurkolók a Stadion utcai főbejáraton, a Vendég szimpatizánsok a Ligetből a Hétkápolna felől található külön bejáraton érkezhetnek meg a létesítménybe. A belépés előtt fokozott ruházati és csomagátvizsgáláson esnek át a találkozóra kilátogatók.


A bajnokira az általános MLSZ előírások vonatkoznak, a sportcentrumba belépők nem állhatnak tudatmódosító szerek hatása alatt. A rendezvényre többek között nem hozhatnak be magukkal üveg illetve műanyag palackot, nagyméretű esernyőt, hajlakkot, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti.

 

Sajtó akkreditáció

Kérjük a sajtó  munkatársait, hogy a mérkőzésre péntek (május 10.) 16:00 óráig akkreditálják magukat a sajto@vacfc.com e-mail címre eljutatott igénnyel. Az akkreditációs kérelemben kérjük a következő adatokat írják le: Név, Születési idő, Születési hely, Médium neve, Pozíció, E-mail cím.

Belépéshez a hazai bejáratot vegyék igénybe, ahol a szabad mozgást biztosító kártyát kapják meg.

A sajtó számára fenntartott helyek a B szektor felett található sajtópáholyban vannak. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatót a főépületben tartjuk.

Sajtó akkreditációról bővebben itt olvashatnak.

 

Szurkolói magatartás:

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem ellentétes a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő elvekkel (például nem lehet politikai tartalmú), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Vác FC Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.

Pályarendszabályokról bővebben itt olvashatnak a szurkolók.

 

Információk a vendégszurkolók részére:

A mérkőzés megtekintése mindenki számára ingyenes.

A Vác FC stadionja a Stadion utca 2. szám alatt található

A vendégszurkolók a Hétkápolna felőli bejáraton közelíthetik meg szektorukat.

Kapunyitás: 16:00

 

Gépkocsi parkolás:

A vendégszurkolók a 2-es főút mellett található ALDI parkolójában, vagy a váci Ligetben a Hétkápolna előtti parkolóban tudják járműveiket elhelyezni.

 A Vác FC stadionját itt találhatja meg.

A mérkőzéshez mindenkinek jó szórakozást, jó szurkolást kívánunk.

Hajrá Vác!

 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
 •  
 •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

Góllövőlista 2018/19

 • Zsolnai Richárd (11 + 2 MK)
 • Csillag Dárius (6)
 • Murai Sándor Márk (6)
 • Sóron Tibor (5)
 • Kákonyi Dániel (3)
 • Tóth Gergely (3)
 • Szabó Norman (2)
 • Görgényi Dávid (2)
 • Varga Szabolcs (1 + 1 MK)
 • Gyürki Gergely (1)
 • Balajti Ádám (2)
 • Borvető Áron (1 MK)
 • Dlusztus András (1)

 

FACEBOOK