Ismét „kiszakadt a gólzsák” 2017 október 29Beszámoló 1346

Viharban indultunk Szolnokra. Szerencsére nem a csapaton belül volt probléma, csak az időjárás fordult zordra a mai napon, ami azonban nem különösebben zavarta meg csapatunkat.

Nehéz mérkőzésre számítottunk a bajnokságban eddig jól szereplő, a forduló előtt a harmadik helyen álló Szolnok otthonában. Aztán a vártnál könnyebb lett a mérkőzés, mely nagyban köszönhető az első félidei remek játékunknak.

A 20. percben Zsolnai parádés gólja adta meg az alaphangot, gyönyörűen kipókhálózta a jobb felső sarkot. Ezután beindultunk és a 39. perctől kezdve az első játékrész végéig gyakorlatilag eldöntöttük a mérkőzést. Először Zsolnai középre tekeréséből a hosszún érkező Kákonyi passzolt a kapuba, majd Balajti az önmaga által kiharcolt tizenegyest értékesítette, majd ismét Zsolnai asszisztált, a befejező ezúttal Nagy R. volt.

Az első játékrészben a játék minden elemében jobbak voltunk, mint a hazai csapat, így ilyen arányban is megérdemelten vezettünk a szünetben.

Tudtuk azonban, hogy a második félidő elején nagyon figyelnünk kell, nehogy esetleg hamar betaláljon a szolnoki csapat, vérszemet kapva ezzel. Azonban szerencsére ez nem történt meg. Továbbra is koncentráltan játszottunk, a hazaiak nem tudtak helyzetet kialakítani kapunk előtt. Ugyan a 67. percben Olasz megpattanó szabadrúgásával szépített a szolnoki csapat, azonban jó tíz perccel később Gulyás egy kavarodás után jó tizenegy méterről a kapuba lőtt, visszaállítva ezzel a két csapat közti négygólos különbséget, és beállítva ezzel a végeredményt.

A mérkőzés egészét nézve összességében ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk, elhozva ezzel a három pontot a Tiszaligeti Stadionból.

Szép volt Fiúk!

Hajrá Vác!

Online tudósítás

Szolnoki MÁV FC – Vác FC 1-5 (0-4)

Szolnok, Tiszaligeti Stadion, 300 néző. Játékvezető: Zierkelbach Péter (Molnár Máté, Legeza László)

Szolnok: Hrabina – Molnár R., Balogh M., Papp Sz., Lakatos Cs. (Horgosi, a szünetben) – Ágoston – Katona Gy. (Pantovics, a szünetben), Farkas A., Jasarevic – Olasz D., Tóth L. (Kánya, 68.). Vezetőedző: Balogh Pál

Vác: Halasi – Hegedűs Cs. (Búrány, 78.), Szabó N., Króner, Major (Durso, 68.) – Gulyás M., Tóth G. – Kákonyi, Zsolnai R. (Görgényi, a szünetben), Nagy R. – Balajti. Vezetőedző: Horváth Károly

Gólszerző: Zsolnai R. 22., Kákonyi 39., Balajti (11-esből) a 41., Nagy R. 45., Gulyás M. 77. ill.:
Olasz D. 67.,

Mestermérleg:(forrás: nso.hu)

Balogh Pál: – Számítottunk rá, hogy nehéz lesz, de azt nem gondoltuk, hogy ennyire. Minden csapat életében megesik, hogy beleszalad a késbe, most ez velünk fordult elő.

Horváth Károly: – A szimpatikus környezet feldobta csapatomat, örömfutballt játszottak a fiúk. Köszönjük szurkolóinknak, hogy elkísértek és biztattak bennünket.

-VP-

Fotó: szolnokimavfc.hu

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
 •  
 •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

Góllövőlista 2018/19

 • Zsolnai Richárd (4 + 2 MK)
 • Murai Sándor Márk (4)
 • Csillag Dárius (2)
 • Szabó Norman (2)
 • Varga Szabolcs (1 + 1 MK)
 • Dlusztus András (1)
 • Kákonyi Dániel (1)
 • Tóth Gergely Csaba (1)
 • Borvető Áron (1 MK)
 • Balajti Ádám (2)

 

FACEBOOK