Ismét győzelem a Siófok ellen 2017 január 25Beszámoló 1365

Az előző év utolsó bajnoki mérkőzésen egy nulla arányban legyőztük a BFC Siófok csapatát.

A mai napon felkészülési mérkőzés keretében ismét megmérkőztünk a Balaton-partiakkal, és ismét egy nulla arányban diadalmaskodtunk.

A budafoki –remek minőségű- műfüvesen lejátszott mérkőzés első játékrészében inkább a siófoki csapat irányította a játékot, azonban kettő gólhelyzetéből egyet sem tudott értékesíteni.

Az első félidőben csapatunk játékába túl sok hiba csúszott. Mindössze egy igazi helyzetet sikerült kialakítanunk, amelyet sajnos Tóth Barnabás a kapusba lőtt.

A második félidőben aztán teljesen megváltozott a játék képe. Kevesebbet hibáztunk, átvettük a mérkőzés irányítását, tetszetős akciókat vezettünk, többször kerültünk az ellenfél védelme mögé. Az 58. percben a vezetést is megszereztük. Gulyás kis szögletet végzett el, a középről kimozgó Balajtihoz passzolta a labdát, aki remekül ívelte középre, ahol Dlusztus a hosszúba csúsztatta a labdát.

A gól után is nálunk maradt az irányítás. A siófoki támadásokba nem volt átütő erő, a kapunk nem forgott veszélybe. Azonban hiába támadtunk szinte folyamatosan, több gólt már nem sikerült elérnünk, így maradt az egy nullás győzelem.

Folytatás szombaton a Felvidéken, Zólyomban, a szlovák másodosztályú MFK Lokomotiva Zvolen csapata ellen.

Hajrá Vác!

BFC Siófok – Vác FC 0-1 (0-0)

BFC Siófok: Filipánics (Tajti), Szilágyi, Mogyorósi (Tamaskó), Szalai, Czingráber, Nagy D. (Pendl), Gál (Lázár), Berde (Micsinai), Kovács D. (Berki), Gréczi (Petneházi), Elek (Borvető)

Vác FC 1. félidő: Szentpéteri – Rása, Dlusztus, Görgényi, Gulyás – Tóth G., Tóth B. – Bőgér, Nyilas, Niedermüller – Szenes

Vác FC 2. félidő: Szentpéteri – Görgényi, Dlusztus, Tóth F., Gulyás – Tóth B. – Kákonyi, Nagy R., Rusvay, Zsolnai – Balajti

Gólszerző: Dlusztus

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2017/2018-as bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista

  • Balajti Ádám (8)
  • Zsolnai Richárd (5 + 1-MK)
  • Nagy Richárd (4 + 1-MK)
  • Gulyás Máté (3)
  • Kákonyi Dániel (3)
  • Króner Martin (2 + 2-MK)
  • Tóth Gergely (2 + 1-MK)
  • Borvető Áron (1)
  • Havasi Dániel (1-MK)
  • Major Máté (1)

 

FACEBOOK