Küzdelmes mérkőzésen döntetlen 2017 április 10Beszámoló 654

A semleges nézők számára izgalmas és élvezetes hatgólos, döntetlennel végződő mérkőzést játszott csapatunk hétvégén a Szolnok ellen.

Nem indult jól a mérkőzés, hiszen már az ötödik percben, egy könnyű síppal befújt szabadrúgásból gólt kapott csapatunk. Tóth László jobb oldali szabadrúgása pattogott a kapu előtt, majd Balogh M. átlötte a jobb kapufánál álló Kendereshez, aki húsz centiről a gólvonal mögé pofozta a labdát.

Szép fokozatosan visszajöttünk a mérkőzésbe. A 33. percben Balajti büntetőből egalizált, majd még a félidő vége előtt Tóth Barnabás szemfüles góljával, és Balajti újabb nagyszerű találatával megfordítottuk a mérkőzést.

A szünet után talán egy kicsit túlságosan visszaálltunk, ugyanakkor a szolnoki támadásokban sem volt átütő erő. A 73. percben aztán váratlanul –és szabálytalan körülmények között- szépített a Szolnok. Rokszin egy labdáért harcolva előbb két kézzel ellökte Görgényit, majd Dlusztus fejét majdnem lerúgva megszerezte a labdát, a játékvezető sípja azonban néma maradt, így a kifutó Szentpéteri mellett elpöckölve a kapunkba gurította a labdát.

A gól felhozta a vendégcsapatot, amely nem sokkal később, a 84. percben egy kontratámadás végén kiegyenlített. A jobbról érkező labdára Tóth László érkezett az ötösön, és becsúcszva a hálóba talpalta a labdát.

Bár a hátralévő időben Kákonyi előtt még két ziccer is adódott, ezek azonban sajnos kimaradtak, így maradt a döntetlen.

Folytatás szerdán Felcsúton a listavezető Puskás Akadémia FC ellen. A mérkőzést az M4 Sport 15:30-tól élőben közvetíti.

Hajrá Vác!

Online tudósítás

Vác FC – Szolnoki MÁV FC 3-3 (3-1)

Dunaújváros, 100 néző, Játékvezető: dr. Kovács Gergely (Pápai Zoltán, Máyer Gábor)

Vác FC: Szentpéteri - Hegedűs Cs., Dlusztus, Görgényi, Gulyás M. - Tóth G., Tóth B.  - Niedermüller, Nagy R., Major. - Balajti.

Cserejátékosok: Halasi (k), Nagy S., Kákonyi, Nyilas, Rása, Szenes, Tóth F..

Vezetőedző: Nagy Tibor

Szolnok: Molnár-Farkas - Hajba, Balogh M., Horgosi, Dedics - Kenderes, Berdó - Tóth L., Pintér N., Csirmaz - Rokszin.

Cserejátékosok: Gazsi(k), Magyar, Kovács O., Tóth B., Papp Sz., Tóth P., Földi.

Vezetőedző: Balogh Pál

Gólszerző: Balajti (11-esből, 33. perc), Tóth B. (40. perc), Balajti (45+1 perc), ill. Kenderes (5. perc), Rokszin (73. perc), Tóth L. (84. perc).

Csere: Nagy R. helyett Kákonyi (65. perc), Niedermüller helyett Nagy S. (86. perc),  ill.: Dedics helyett Magyar B. (64. perc), Berdó helyett Kovács O. (71. perc), Pintér helyett Tóth B. (92. perc).

Sárga lap: Csirmaz (48. perc).

Mestermérleg: (forrás:nso.hu)

Nagy Tibor: – Többször megnyert mérkőzést adtunk döntetlenre, de ehhez más is hozzájárult. Aki megnézi az ellenfél második gólját, láthatja, volt ott magas láb, illetve ellökték a védőinket, mégis mehetett tovább a játék. Így is lehet mérkőzést vezetni, csak fel kell készülnünk.

Balogh Pál: – Rengeteg olyan esemény volt, amit pályafutásom alatt nagyon ritkán éltem meg. A második félidő adhat bizakodást a folytatásra, mert vesztes állásból egyenlítettünk, ez csapatunk erősségét mutatja. Szomorú lennék, ha pont nélkül maradunk.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2017/2018-as bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista

 • Balajti Ádám (13)
 • Zsolnai Richárd (6 + 1-MK)
 • Kákonyi Dániel (4)
 • Nagy Richárd (4 + 1-MK)
 • Gulyás Máté (4)
 • Tóth Gergely (4 + 1-MK)
 • Króner Martin (2 + 2-MK)
 • D'urso Giuliano (2)
 • Borvető Áron (1)
 • Havasi Dániel (1-MK)
 • Major Máté (1)

 

FACEBOOK