Mentek - változások a keretben 2018 január 09Általános 2098

Ugyan még nagyon a felkészülési időszak elején vagyunk, de már most beszámolhatunk néhány, a csapatunkban bekövetkezett változásról.

Rása Gergő, Króner Martin, Havasi Dániel és Nagy Sándor már más klubban kezdte meg a tavaszi felkészülést.

Martinon kívül mindenki a több játéklehetőség reményében váltott. Martint a remek őszi produkciójának köszönhetően, élve a kölcsönszerződésében szereplő opciós lehetőségével visszarendelte a ZTE, így ő már Zalaegerszegen kezdte meg a felkészülést.

Rása Gergő, aki 2012 óta –egy rövid fél éves balmazújvárosi kitérőt leszámítva- erősítette csapatunkat, ősszel már meglehetősen keveset jutott szóhoz, ezért vele december 31-vel szerződést bontott együttesünk. Gergő pályafutását az NB III-as Balassagyarmatban folytatja.

Havasi Dániel nyáron került hozzánk Szekszárdról, azonban nem sikerült megszilárdítani helyét a csapatban, így a több játéklehetőség reményében fél évre kölcsönbe az NB III-as Pénzügyőr gárdájához kerül.

Az utóbbi másfél évben a fiatal Nagy Sándornak sem jutott túl sok játékperc együttesünkben, így őt is kölcsön adtuk erre a félévre az NB III-as Füzesgyarmat csapatának.

A szintén fiatal Niedermüller Ákos távozása –kölcsönbe- még nem biztos, sorsa a napokban dől el.

Mivel elég sok játékos távozott a téli időszakban, így érkezők is várhatók. Amint valakivel szerződést kötött csapatunk, természetesen azonnal beszámolunk róla honlapunkon és Facebook oldalunkon is.

Minden játékosnak köszönjük, amit a nálunk töltött időben a Vác FC csapatáért tett, további sikerekben gazdag, sérülésmentes sportpályafutást kívánunk nekik!

Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2018/2019-es bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista 2018/19

  • Zsolnai Richárd (3 + 1 MK)
  • Varga Szabolcs (1 + 1 MK)
  • Dlusztus András (1)
  • Kákonyi Dániel (1)
  • Borvető Áron (1 MK)
  • Balajti Ádám (2)

 

FACEBOOK