Otthon tartotta a három pontot a Cegléd 2017 október 08Beszámoló 499

Bár az elmúlt két fordulóban két nagykülönbségű vereségbe szaladt bele a ceglédi csapat, tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk Albertirsán.

Bár tudtuk, mit fog játszani az ellenfél, mégis az első félidő 27. percben sajnos egy olyan szituációból szerzett gólt a hazai csapat, amire készültünk. Saját térfelünkön támadtak le minket a ceglédiek, melynek eredményeképpen Króner labdát vesztett, mellyel Szilágyi iramodott meg, lecselezte magát az alapvonalig, ahonnan az érkező Asztalos elé „tálalt”, aki kapásból kilőtte a hosszút.

Ezután még egy helyzete akadt a Ceglédnek, azonban Damásdi lövése a kapu mellett hagyta el a játékteret.

A bekapott gól után próbálkoztunk, de igazi helyzetet nem sikerült kialakítanunk, így egygólos hazai előnnyel vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidőre aztán teljesen megváltozott a játék képe. Azonban hiába borult fel a pálya, hiába mentünk előre, és dolgoztuk ki sorra a helyzeteket, vagy Mursits védett bravúrral, vagy a védők blokkoltak, vagy mi tévedtünk centikkel, így nem sikerült kiegyenlítenünk. Ugyanakkor biztató a békéscsabai mérkőzés előtt, hogy a második félidőben remekül játszottunk, sok helyzetet sikerült kidolgoznunk, már csak a befejezéseken kell csiszolni, és akkor jönni fognak a gólok is.

Ceglédi VSE – Vác FC 1-0 (1-0)

Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep, 400 néző. Játékvezető: Nagy Norbert (Becséri Gergely, Szvetnyik Bence)

Ceglédi VSE: Mursits – Valkovszki, Nánási, Preklet, Farkas A. – Peszmeg (Sándor I., 57.), Albert I. – Damásdi, Majoros Sz. (G. Bíró, a szünetben), Szilágyi P. (Nyilas E., 91.) – Asztalos D. Vezetőedző: Klausz László

Vác FC: Halasi – Hegedűs Cs., Szabó N., Króner M., Gulyás M. – Tóth G., Durso G. (Major M., 55.) – Kákonyi (Búrány, 79.), Nagy R., Zsolnai R. – Balajti. Vezetőedző: Horváth Károly

Gólszerző: Asztalos D. 28’

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Klausz László: – A csapategységnek és az akaratunknak köszönhetjük a mai győzelmünket. Gratulálok az ellenfél edzőjének, mert remek csapata van.

Horváth Károly: – Hiába játszottunk óriási mezőnyfölényben, a futballt gólra játsszák és mi ma képtelenek voltunk több lehetőségünkből legalább egyet gólra váltani.

-VP-

Fotó: Garami Zsolt - facebook.com/cegledfociofficial/

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2017/2018-as bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista

 • Balajti Ádám (14)
 • Zsolnai Richárd (6 + 1-MK)
 • Kákonyi Dániel (4)
 • Nagy Richárd (4 + 1-MK)
 • Gulyás Máté (4)
 • Tóth Gergely (4 + 1-MK)
 • Króner Martin (2 + 2-MK)
 • D'urso Giuliano (2)
 • Borvető Áron (1)
 • Havasi Dániel (1-MK)
 • Major Máté (1)

 

FACEBOOK