Több volt benne 2017 augusztus 24Beszámoló 571

A hétközi fordulóban hazai pályán –Óbudán- a Soproni VSE csapatát fogadtuk.

Jól kezdődött a mérkőzés, hiszen már a 13. percben ziccert sikerült kialakítanunk, ami még kimaradt:  „Balajti egy csel után gyönyörűen passzolt a 16-oson belül üresen álló Nagy Richárdhoz, aki 13 méterről egyből kapura lőtt, a labda centikkel ment el a jobb alsó sarok mellett! Óriási lehetőség volt!”

Két perccel később azonban Nagy már nem kegyelmezett:  „Egy kontra során Balajti ívelt a bal oldalon érkező Zsolnaihoz, aki kissé kisodródott, de még éppen be tudta adni balról a labdát, középen pedig érkezett Nagy Richárd, aki 12 méterről a hálóba bombázott!”

Azonban hiába játszottunk jobban az első játékrészben, hiába birtokoltuk többet a labdát, sajnos a soproni csapat a 33. percben az első valamire való helyzetéből kiegyenlített: „Fazakas Géza szlalomozott végig a váci térfél jobb oldalán, kicselezett három védőt, majd 11 méterről a jobb alsó sarokba lőtt.”

A félidő hátralévő részében próbálkoztunk, mentünk előre, de sajnos nem sikerült újabb gólt szereznünk.

A második félidőben sajnos kicsit visszaesett a játékunk. Ugyan a vendégcsapat sem jelentett igazi veszélyt a kapunkra, mi pedig elpuskáztuk a kínálkozó lehetőségeinket, így maradt az egy-egyes döntetlen, mely igazából egyik csapatnak sem jó.

Folytatás vasárnap Mosonmagyaróváron!

Hajrá Vác!

Online tudósítás

Vác FC – Soproni VSE 1-1 (1-1)

Hévízi út,  400 néző. Játékvezető: Horváth Tibor (Szécsényi István, Szalai Balázs)   

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Tóth F., Szabó N., Major - Tóth G., Búrány - Kákonyi, Nagy R., Zsolnai - Balajti. Cserejátékosok: Abu (k), Durso, Havasi, Rása, Borvető, Földi, Niedermüller. Vezetőedző: Horváth Károly   

Soproni VSE: Molnár M. – Fazakas, Fehér Z., Ágh, Szabó L. – Bor, Tóth M., Koronczai, Kővári, Winkler - Varga Sz.  Cserejátékosok: Heinrich (k), Holzmann, Sifter, Kokenszky, Angyal Zs., Garda, Gyürki. Vezetőedző: Németh Szabolcs   

Gólszerző: Nagy R. (15.), ill. Fazakas (33.)

Csere: Kákonyi helyett Borvető (61.), Nagy R. helyett Havasi (73.), Búrány helyett Rása (74.) ill. Winkler helyett Garda (52.), Varga Sz. helyett Gyürki (62.)

Sárga lap: Major (37.), ill. Fazakas (70.)

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Horváth Károly: – Hangyaszorgalommal gyűjtjük a pontokat, nem vagyok elégedett a látottakkal. Ha gólra gólt rúgnánk, az ehhez hasonló mérkőzéseket megnyernénk.

Németh Szabolcs: – Két ellentétes félidőt láthattunk, az elsőben a Vác, a másodikban mi álltunk közelebb a győzelemhez, ezért igazságosnak tartom a döntetlent.  

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2017/2018-as bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista

 • Balajti Ádám (14)
 • Zsolnai Richárd (6 + 1-MK)
 • Kákonyi Dániel (4)
 • Nagy Richárd (4 + 1-MK)
 • Gulyás Máté (4)
 • Tóth Gergely (4 + 1-MK)
 • Króner Martin (2 + 2-MK)
 • D'urso Giuliano (2)
 • Borvető Áron (1)
 • Havasi Dániel (1-MK)
 • Major Máté (1)

 

FACEBOOK