Újabb győzelem a Magyar Kupában 2017 október 25Beszámoló 354

A Magyar Kupa 7. fordulójában Salgótarjánba látogatott csapatunk, ahol a helyi, jelenleg az NB III Keleti csoportjában szereplő STC Salgótarjánnal küzdöttünk meg a következő körbe kerülésért.

A feladatot sikerrel teljesítette csapatunk. Ugyan csak egy góllal bizonyultunk jobbnak a hazai csapatnál, győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. Ha jobban koncentrálunk, és jobb százalékkal használjuk ki az adódó helyzeteinket, több góllal is nyerhettünk volna. Azonban nem így történt, így maradt a minimális különbség, mely azonban szintén továbbjutást ért.

A Magyar Kupában folytatás novemberben.

Hajrá Vác!

STC Salgótarján – Vác FC 0-1 (0-0)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion 150 néző, Játékvezető: Nagy Róbert (Punyi Gyula, Katona Brigitta)

STC: Czerula – Sulcz, Gubacsi, Gál, Banjac – Bogáti (Kovács), Spitzmüller, Illés, Takács – Gere (Pataki), Gábor (Oláh) Vezetőedző: Zoran Kuntic

Vác FC: Abu – Rása, Tóth F., Króner, Gulyás – Búrány, Tóth G. – Kákonyi, Zsolnai, Major (Niedermüller) – Havasi (Durso) Vezetőedző: Horváth Károly

Gólszerző: Króner 71.

Mestermérleg: (forrás: stcsalgotarjan.hu)

Zoran Kuntic: – Sokáig kellemetlen ellenfél voltunk, nagyon szívósan védekeztünk. A második félidőben viszont sajnos elkövettünk egy olyan hibát hátul, amit nem szabad, túltámadtuk magunkat, aztán pontrúgásból kaptunk egy gólt. Megérdemelten nyert a Vác, természetesen, jobb csapat, technikailag az egyik legképzettebb együttes az NB II-ben. Azt azonban sajnálom, hogy ilyen találattal veszítettünk, mert bíztunk benne, hogy el tudunk érni egy gólt, de végül is ez nem jött be.

Horváth Károly: – Kicsit megnehezítette a dolgunkat a pálya talaja, nem alakulhatott ki igazi színvonalas játék. Nagyon jól küzdött az ellenfél, de szerintem megérdemelt győzelmet arattunk.

fotó: stcsalgotarjan.hu

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2017/2018-as bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista

  • Balajti Ádám (8)
  • Zsolnai Richárd (5 + 1-MK)
  • Nagy Richárd (4 + 1-MK)
  • Gulyás Máté (3)
  • Kákonyi Dániel (3)
  • Króner Martin (2 + 2-MK)
  • Tóth Gergely (2 + 1-MK)
  • Borvető Áron (1)
  • Havasi Dániel (1-MK)
  • Major Máté (1)

 

FACEBOOK