Vereség az újonc otthonában 2017 augusztus 07Beszámoló 971

A 2. fordulóban az újonc Kazincbarcika ideiglenes otthonába, Tiszaújvárosba látogatott csapatunk.

Jól indult a mérkőzés, hiszen már a 15. percben megszereztük a vezetést. Nagy R. lódult meg remekül a jobb szélen, becselezte magát a tizenhatoson belülre, ahol már csak szabálytalanul tudták megállítani a hazai védők. A kiharcolt büntetőt Balajti magabiztosan értékesítette. A vezető gól megnyugtatta a csapatot, továbbra is támadásban maradtunk, sorba végezhettük el a szögletet, azonban nem sikerült növelnünk az előnyünket. Aztán a 39. percben a semmiből egyenlített a Barcika. Egy a bal szélen vezetett barcikai akció végén a tizenhatoson belül álló Tóth F. kezére bombázták a labdát, amiért a játékvezető – az akciótól jó 35 méterre álló partjelző intésére- tizenegyest ítélt, melyet Takács értékesített.

A második félidő elejét a hazai csapat kezdte aktívabban, azonban helyzeteik kimaradtak. A 64. percben egy előre ívelt labdát a Tóth F. szorításában a korábban csereként beálló Bene csúsztatta tovább Kanalos elé (aki les gyanús helyzetben tartózkodott a fejes pillanatában), aki értékesítette a ziccert.

A hátralévő időben hiába tett meg mindent csapatunk az egyenlítésért: kapufát rúgtunk, Nagy R. kapura tartó lövését kézzel blokkolták a hazai védők, amiért ezen az oldalon nem járt tizenegyes, így a hazai csapat a mérkőzés végéig megőrizte egygólos előnyét, és otthon tartotta a három pontot.

Folytatás jövő héten a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapata ellen!

Hajrá Vác!

KBSC – Vác FC 2-1 (1-1)

Tiszaújváros, 300 néző, Játékvezető: Lovas László (Medovarszki János, Csatári Tibor)

KBSC: Somodi – Tóth Sz. (Hegedűs D., 75.), Palmes, Heil, Süttő – Takács P., Sigér Á. (Kovács O., 81.) – Constantinescu, Engel (Bene A., 63.), Kanalos – Boros. Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Vác: Halasi – Hegedűs Cs., Tóth F., Görgényi, Gulyás M. – Kákonyi (Havasi, 76.), Tóth G. – Szabó N., Major (Zsolnai, 57.), Nagy R. – Balajti (Borvető, 57.). Vezetőedző: Horváth Károly

Gólszerző: Takács P. (11-esből)  39., Kanalos 64. ill.: Balajti (11-esből) 15.

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Vitelki Zoltán: – Nagyon kiélezett találkozót játszottunk a szervezett Vác ellen. Meglehetősen pontatlanul játszottunk, és a frissességet hiányoltam csapatom játékából. A lényeg persze a győzelem.

Horváth Károly: – Sajnálom, hogy pont nélkül maradtunk, ugyanis jó néhány helyzetet alakítottunk ki, de ezek zöme sajnos ki is maradt. Kár, hogy csak pontrúgásból találtunk be, többet érdemeltünk volna.

-VP-

fotó: kbsc.hu

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2017/2018-as bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista

 • Balajti Ádám (14)
 • Zsolnai Richárd (6 + 1-MK)
 • Kákonyi Dániel (4)
 • Nagy Richárd (4 + 1-MK)
 • Gulyás Máté (4)
 • Tóth Gergely (4 + 1-MK)
 • Króner Martin (2 + 2-MK)
 • D'urso Giuliano (2)
 • Borvető Áron (1)
 • Havasi Dániel (1-MK)
 • Major Máté (1)

 

FACEBOOK