Vereség – Hatodik helyen zártuk az őszi idényt 2017 november 26Beszámoló 467

Szomorú, szürke, esős idő fogadta csapatunkat Dorogon a Merkantil Bank liga NB II őszi utolsó fordulójában.

Tudtuk, ha győzünk, harmadik helyen zárjuk az őszt, egyéb esetben a riválisok eredménye dönti el, hogy hol végzünk. Sajnos vereséget szenvedtünk, így egészen a hatodik helyig csúsztunk vissza, bár az ötödik helyen álló Nyíregyházával minden mutatónk megegyezik.

Már a mérkőzés elejétől kemény, férfias küzdelem folyt a pályán, egy-egy keményebb belépő után olykor parázs hangulat uralkodott a „küzdőtéren”. Érezhető volt, hogy amelyik csapat megszerzi a vezetést, az nagy valószínűséggel a mérkőzést is megnyeri. Sajnos ez a dorogi csapat volt. Az 59. percben egy hazai kirúgást követően –les gyanús helyzetben- Szedlár lépett ki a védőink között, majd Halasi mellett a hálóban lőtt. A bekapott gól után elkezdtünk focizni, átvettük a játék irányítását, azonban a 77. percben egy védelmi hiba után Mészáros duplázta meg a hazaiak előnyét. 

A hátralévő időben próbálkoztunk, próbálkoztunk, gólt szereznünk azonban nem sikerült, így ezúttal vereséggel vonultunk le a pályáról.

Javítási lehetőség jövő héten Soroksáron!

Hajrá Vác!

Dorogi FC - Vác FC 2-0 (0-0)

Dorog, 400 néző. Vezette: Nagy Róbert (Varga Zsolt, Hofbauer Roland) 

Dorog: Zima (Vajda D., 9.) – Szalai A., Csató M., Bora, Grabant – Mészáros Á., Lénárt – Kamarás (Faragó T., 60.), Berkó, Szedlár – Vígh (Simon A., 72.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Vác: Halasi – Hegedűs Cs., Szabó N., Króner, Görgényi – Tóth G., D'Urso (Major M., 57.) – Nagy R. – Kákonyi (Borvető, 78.), Balajti (Burány, 82.), Zsolnai R. Vezetőedző: Horváth Károly

Gólszerző: Szedlár 53., Mészáros Á. 77.

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Schindler Szabolcs: – Az ősz egyik legjobb formában lévő csapatát sikerült legyőznünk és ez óriási fegyvertény. Az elmúlt hetekben is szépen játszottunk, de nem sikerült győznünk, ezért a heti munkában változtattam és ez sikerre vezetett.

Horváth Károly: – Sajnos, olyan védelmi hibákat követtünk el, főleg a belső védőink, ami megpecsételte a sorsunkat. Megérdemelten nyert a többet akaró dorogi csapat.

-VP-

Fotó: facebook.com/dorogifc

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

(A 2018/2019-es bajnoki szezonban a hazai mérkőzéseinket a budapesti III. kerületi TVE sporttelepén játszuk, ugyanis a Vác Városi Stadion nem felel meg az NB II licenc követelményeinek.)

Góllövőlista 2018/19

  • Zsolnai Richárd (3 + 1 MK)
  • Varga Szabolcs (1 + 1 MK)
  • Dlusztus András (1)
  • Kákonyi Dániel (1)
  • Borvető Áron (1 MK)
  • Balajti Ádám (2)

 

FACEBOOK