Beszámoló
okt
23

Kibrusztolt győzelem

A vasárnapi, soron következő bajnoki mérkőzésen a SZEOL SC csapatát fogadtuk Dunaújvárosban.

Social
okt
22

Végeredmény a 14....

Végeredmény a 14. fordulóban! Szép volt fiúk! #vacfc #hajravac #nb2 #foci

Social
okt
22

Elkezdődött a Merkantil...

Elkezdődött a Merkantil Bank Liga NBII. 14. fordulójának mérkőzése: Vác FC - SZEOL SC Online közvetítés a http://www.vacfc.com/esemenyek/2016-10-22/vac-fc-szeol-sc/ linken olvasható.

Social
okt
21

Futballinduló Pest...

Futballinduló Pest megyéből, nemcsak Pest megyének! http://bit.ly/2dsVWYI

Beszámoló
okt
21

Futballinduló Pest megyéből, nemcsak Pest megyének!

Október 19-én szerdán Dabason, az FC Dabas nem oly régen átadott, modern utánpótlás centrum konferenciatermében tartották a „Piros-fehér-zöld – futballinduló Pest megyéből” című Edda szám ünnepélyes sajtónyilvános bemutatóját.

Social
okt
20

Hajrá Magyar Foci! Hajrá...

Hajrá Magyar Foci! Hajrá Pest megye! Hajrá Vác! https://www.youtube.com/watch?v=czvH8YLmXd0 Edda Piros feher zold lyrics video

Social
okt
19

"Álmodjuk most együtt,...

"Álmodjuk most együtt, hogy szárnyaink nőttek, Hogy piros-fehér-zölddé változnak a szívek." A Vác FC gratulál Benkő Tamás, PMLSZ Igazgatónak és a fociinduló ötletgazájának.

Social
okt
19

Nagy örömünkre...

Nagy örömünkre szolgál, hogy ma délelőtt "Együtt már a tábor" Dabason, ahol Pataky Attila és Gömöry Zsolt élőben mutatja be a Piros-fehér-zöld futballindulót, melyet az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága és az Edda-művek közösen álmodtak meg. Hajrá Pest megyei foci!

Social
okt
18

Bár még alakulunk, és...

Bár még alakulunk, és sok munka vár még ránk, elindult az új, reszponzív dizájnú honlapunk! Igyekszünk minél hamarabb minden adatot, képet feltölteni az oldalra. Addig is egy kis türelmet kérünk. Hajrá Vác! http://www.vacfc.com/

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK