Social
ápr
12

Az 51. percben Prosser...

Az 51. percben Prosser laposan adott középre jobb oldalról a tizenegyes pont magasságából, a labda elsuhant a játékosok orra előtt és lába alatt, Szentpéteri nem vette komolyan a veszélyt, így a labda megpihent a jobb alsó sarokban: 2-0 #HajraVac #PFLAVAC

Social
ápr
12

A Merkantil Bank Liga...

A Merkantil Bank Liga NBII. 29. fordulójának félidejében Puskás Akadémia FC - Vác FC: 1- 0 #hajravac #PFLAVAC

Beszámoló
ápr
10

Küzdelmes mérkőzésen döntetlen

A semleges nézők számára izgalmas és élvezetes hatgólos, döntetlennel végződő mérkőzést játszott csapatunk hétvégén a Szolnok ellen.

Általános
ápr
08

Jegyinformációk a szerdai felcsúti Puskás Akadémia FC elleni mérkőzéssel kapcsolatban

Április 12-án szerdán Felcsúton, a Puskás Akadémia FC vendégeként szerepel csapatunk.

Általános
ápr
05

Propaganda a Vác FC-nél

Tegnapi nap során Till Attila vezetésével csapatunk edzésén forgatott a TV2 Propaganda című kulturális portrésorozatának stábja, és a műsor következő vendége Rudolf Péter.

Általános
ápr
04

Megváltozott kezdési időpontok

Értesítjük a kedves nézőket, szurkolókat, hogy április folyamán kettő bajnoki mérkőzésünk időpontja is módosul televíziós közvetítés miatt.

Beszámoló
ápr
04

Fájó vereség a hosszabbításban

A válogatott miatti kéthetes szünet után rögtön egy rangadóval folytattuk a bajnokságot, a második helyezett Soroksár otthonába látogatott csapatunk vasárnap.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK