Beszámoló
júl
13

Kijött a fáradtság

Nagy melegben, mintegy két és fél órás utazás után a Komarnotól körülbelül 15 km-re található Ógyallán lépett pályára csapatunk a szlovák II. osztályba újonnan felkerült FKC Komarno csapata ellen.

Beszámoló
júl
13

Fájó...

Fájó vereség. http://bit.ly/2cVLJ52

Általános
júl
13

Csúcs ajánlat nemcsak bajnokoknak!

A Football Factor minden igazolt labdarúgót –kicsiket és nagyokat egyaránt- vár szezonkezdési akciójával!

Beszámoló
júl
10

Vereség a Szuszában

Második felkészülési mérkőzését játszotta szombaton csapatunk az első osztály rajtjára készülő Újpest FC ellen a Szusza Ferenc stadionban.

Social
júl
09

Nincs megállás!...

Nincs megállás! Hamarosan kezdődik a bajnokság! #HajraVac #vacfc

Social
júl
08

Végeredmény: Újpest FC...

Végeredmény: Újpest FC - Vác FC: 3 - 1 (Pauljevic 2', Zsolnai 12', Novothny 34', Windecker 40')

Social
júl
08

Félidő

Félidő

Social
júl
08

Újpest FC (hivatalos)...

Újpest FC (hivatalos) honlapja élő streammel fogja közvetíteni a meccset! #HajraVac #vacfc #UTEVAC élő stream: http://www.ujpestfc.hu/article?id=5594

Social
júl
07

A nyár hetedik...

A nyár hetedik igazolásaként Barna Zsoltot mutatjuk be. Barna '87-as születésű, a MTK-ban nevelkedett. Elsősorban labdaszerző középpályás, de a középpálya többi posztjain is bevethető. A évek során megfordult a Cegléd, ZTE és a Szigetszentmiklós csapataiban is. Tavaly a Szigetszentmiklós játékosaként az NBIII-ban 26 meccsen lépett pályára. Isten hozott nálunk, Zsolt! #HajraVac #vacfc

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK