Általános
febr
18

Gólzáporos meccset játszottunk az NB II-es Vasassal

A Monor elleni, vasárnapi bajnoki előtt felkészülési mérkőzést játszott a Vác FC az NB II 2. helyén álló Vasas otthonában. Az angyalföldiek gólzáporos sikert arattak, de két találatot azért sikerült szereznünk.

Általános
febr
16

Csütörtökön a Vasas ellen játszunk gyakorlómeccset

Csapatunk a vasárnapi NB III-as bajnoki, a Monor elleni meccs előtt csütörtökön felkészülési mérkőzésen lép pályára. 16 órától a Fáy utcai stadion füves edzőpályáján az NB II 2. helyén álló Vasas együttesével játszunk, a találkozó zárt kapuk mögött kerül megrendezésre!

Általános
febr
14

Vereséggel kezdtük a tavaszi szezont

Az NB III Keleti csoportjának 21. fordulójában a Vác FC hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedett a Makótól.

Általános
febr
12

Vasárnap 14 órakor a Makót fogadjuk; íme Csank János és Csaba Dániel várakozásai

Vasárnap 14 órakor elkezdődik a Vác FC számára a „tavaszi hadjárat”, csapatunk a téli felkészülés utáni első tavaszi mérkőzésen a bajnokság 3. helyén áll Makói FC-t fogadja az NB III Közép-csoportjának 21. fordulójában.

Általános
febr
10

Kilences a Berkenye ellen, jöhet a tavaszi bajnoki rajt!

A tavaszi bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésén a legendánk, Rusvay Gergely által edzett Berkenye SE ellen 9–1-re nyert a Vác FC. Vasárnap már bajnoki pontokért küzdhetünk a Makó ellen.

Általános
febr
08

Rutinos kapust és fiatal középpályást igazoltunk

Nacsa Péter személyében kapust, míg Héjjas Zsombor személyében középpályást szerződtetett a mai napon a Vác FC.

Általános
febr
06

A Jászberény ellen egy góllal alulmaradtunk

Az NB III-as rivális elleni találkozó is jól szolgálta a felkészülésünket. Csank János szakmai igazgató szerint kezdünk kiegyenesedni.

Általános
febr
03

Négyet rúgtunk a Mezőkövesd II-nek

Soros felkészülési mérkőzésén a Vác FC 4–2-re győzött a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú Mezőkövesd II otthonában.

Általános
febr
02

Újabb változás a felkészülési programban

A mai, Mezőkövesd II elleni felkészülési mérkőzésünk 15 órakor kezdődik Mezőkövesden, míg vasárnap helyett szombaton 12 órától lépünk pályára a szintén NB III-as Jászberény otthonában.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK