A sírból hoztunk vissza egy pontot 2017 április 16Beszámoló 1626

A feljutásra is esélyes Kisvárda csapatát fogadtuk a mai napon Dunaújvárosban.

Nem indult jól a mérkőzés, hiszen még csak a 13. percben jártunk, de már kétgólos hátrányt mutatott az eredményjelző. A 6. percben Rajczi az általa kiharcolt büntetőt értékesítette, majd 7 perccel később Oláh duplázta meg a vendégcsapat góljainak számát. Ismét megilletődötten, gyámoltalanul kezdtünk, csak kétgólos hátrány után ébredtünk, és kezdtünk el futballozni. Az első félidőben azonban több gól már nem esett, így vendég vezetéssel vonultak szünetre a csapatok.

A szünetben aztán rendeztük a sorokat, aminek a kezdés után hat perccel meg is lett az eredménye. Egy bedobás után Kákonyi került helyzetbe a jobb oldalon. „A jobb oldali szögletzászló mellől bebombázta játékosunk Ivancsics hálójába a labdát!! (1-2) A magas ívű labdával a várdai kapus nem tudott mit kezdeni, amely így a jobb felső sarokba csavarodott!”

Sajnos azonban nem örülhettünk túl sokáig, hiszen a 63. percben egy várdai kontra végén Oláh ismét kétgólosra növelte a vendégcsapat előnyét. „Talabér ment el a jobb oldalon, beadását a védők mögül kibújó Oláh Gergő belsőzte a hosszú sarokba.”

A bekapott gól után sokan már nem sok esélyt adtak csapatunknak az egyenlítésre, szerencsére a fiúk másképpen gondolták, és ezt be is bizonyították, hiszen a mi perceink következtek, két perc alatt egalizáltuk az állást:

„65. percben Nagy Richárd baloldali szabadrúgását a rosszul kijövő kapus mellett Tóth Barna közelről a bal sarokba fejelte, majd a 66. percben Talabér kapott sárgát és ígéretes helyről végezhet el szabadrúgást csapatunk. A szabadrúgást 22 méterről Gulyás Máté a bal sarokba tekerte.”

Az egyenlítés után még mindkét csapat próbálkozott, hogy megszerezze a győzelmet, igaz nagyobb helyzetei már csak a vendégeknek voltak, de szerencsére Halasi mindig résen volt, így az eredmény már nem változott, így egy szinte már elveszített meccsen, a sírból hoztunk vissza egy pontot.

Folytatás jövő héten vasárnap Sopronban.

Hajrá Fiúk! Hajrá Vác!

Online tudósítás

Vác FC – Kisvárda Master Good 3-3 (0-2)

Dunaújváros, 100 néző. Játékvezető: Gaál Ákos (Kepe Arnold, Kulman Tamás)

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Tóth F., Görgényi, Gulyás M. - Tóth G., Tóth B.  - Niedermüller, Nagy R., Földi - Balajti.

Cserejátékosok: Szentpéteri (k), Nagy S., Kákonyi, Nyilas, Rása, Szenes, Rusvay

Vezetőedző: Nagy Tibor

 

Kisvárda: Ivancsics A. - Talabér, Vermes, Fodor F., Vári B. - Lucas, Oláh G. - Gosztonyi, Horváth A., Cseri T. - Rajczi.

Cserejátékosok: Lékai (k), Bacsa, Minczér, Horváth Z., Ryasko, Szabó P., Hei.

Szakmai igazgató: Révész Attila

 

Gólszerző: Kákonyi (51.), Tóth B. (65.), Gulyás M. (66.), ill. Rajczi (7., 11-esből), Oláh G. (13., 63.)

Csere: Balajti helyett Kákonyi (24.), Nagy R. helyett Nyilas (68.), ill.:.Cseri helyett Horváth Z. (78.), Rajczi helyett Szabó P. (86.)

Sárga lap: Gulyás M. (9. 93.), Halasi (13.), Görgényi (87.), ill. Lucas (64.), Talabér (66.)

Piros lap: Gulyás M. (93.)

 

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Nagy Tibor: – Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk, ami azért érdekes, mert megbeszéltük mit játszik a Kisvárda. Utána felálltunk, bátran kezdeményeztünk, és teljességgel rászolgáltunk az egy pontra. nagyon nagyot küzdöttek a srácok, az óriási fizikai, magassági fölényben levő ellenféllel szemben.

Révész Attila: – Ezen a pályán nem lehetett folyamatos játékot nyújtani. Mindkét csapaton érződött a heti harmadik mérkőzés fáradtsága, ezért lett ilyen gólgazdag a találkozó. Ennek ellenére csalódott vagyok, mert borzasztó egyéni hibákból kaptuk a gólokat.

Fotó: facebook.com/kisvardafc

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK