A Szekszárd ellen folytatnánk a pontgyűjtést – beharangozó 2021 szeptember 25Általános 711

Vasárnap itt az NB III Közép-csoportjának 9. fordulója, a Vác FC a Szekszárdi UFC együttesét fogadja a váci stadionban 16 órától. A jegyet vásárlók belépés után a büfében egy üdítőt, vagy egy pohár sört kapnak ajándékba!

A mieink 8 forduló után 7 ponttal a 16. helyen állnak, míg a Tolna-megyeiek 11 ponttal a 12. pozíciót foglalják el. Vasárnapi vendégeink az előző játéknapon otthon 4–0-ra kikaptak az újonc Makótól, míg a Vác a ráadásban szerzett gólokkal 2–1-re nyert a Rákosmente otthonában.

Remélem, hogy a szerdai, utolsó pillanatban kiharcolt győzelem további lendületet ad a csapatnak – kezdte Csank János szakmai igazgató. – A Rákosmente és a Szekszárd elleni két meccsre legalább 4 pontot terveztünk, de ez nem azt jelenti, hogy ne szeretnénk vasárnap is győzni. Sőt, ha nyerni tudnánk, nagyot lépnénk előre. Masszív futballt játszanak a szekszárdiak, rutinos és kellemetlen csapat, amely tavasszal is gondot okozott már nekünk. Lukács Kelemen továbbra is eltiltását tölti, sajnos rajta kívül még ketten hiányoznak, hiszen Tölgyes Ádám belázasodott, míg Tóth Dominik húzódással bajlódik, viszont örömteli, hogy Balázs Simon felépült sérüléséből.”

Az előző idényben pályaválasztóként Sóron Tibor találatával 1–0-ra legyőztük a Szekszárd együttesét.

A vasárnapi, Vác FC–Szekszárdi UFC meccset Kakuk Szabolcs vezeti majd, míg segítői Ancsin Zoltán és Varga Levente lesznek.

A mérkőzésre tisztelt szurkolóink – ahogyan eddig – most is magyar, vagy EU-s védettségi igazolvánnyal léphetnek be!

A jegyárak változatnak, a felnőttek 1000 Ft-ért válthatnak jegyet a bajnokira, míg a 14 éven aluli diákok, a 65 éven felül nyugdíjasok és a hölgyek ingyen léphetnek be a stadionba. Azonban a jegyet vásárlók belépés után a büfében egy üdítőt, vagy egy pohár sört kapnak ajándékba!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK