A vasárnapi hazai meccsen már nem kell védettségi igazolvány a belépéshez! 2022 március 11Általános 416

Hétfőtől megszűntek a sportrendezvényekre vonatkozó korlátozások, azaz védettségi igazolvány nélkül is látogathatók lesznek a Vác FC mérkőzései és a zárt terekre vonatkozó maszkviselési kötelezettséget is eltörölték - az erről szóló kormányrendelet már megjelent a Magyar Közlönyben.

A maszkviselési kötelezettség hétfőtől megszűnt a tömegközlekedési eszközökön, az üzletekben, a bevásárlóközpontokban, a postákon, az ügyfélszolgálatokon, a színházakban, a mozikban, a múzeumokban és sportrendezvényeken, valamint a vendéglátó egységek dolgozóinak sem kell maszkot viselniük munkájuk során.

Fentieken túl megszűnt minden olyan korlátozás, amely védettségi igazolványhoz kötötte valamely hazai szolgáltatás igénybevételét. Megszűntek a rendezvényekre vonatkozó korlátozások, nem kell már védettségi igazolvány sportrendezvényre, kulturális rendezvényekre, zenés- táncos rendezvényre, 500 főnél nagyobb létszámú szabadtéri rendezvényekre sem.

Ez azt jelenti, hogy már a vasárnap délután 14 órakor kezdődő Vác FC–Iváncsa KSE bajnoki mérkőzésre is beléphetnek kedves szurkolóink védettségi igazolvány nélkül!

A jegyárak változatlanok, a felnőtt jegy 1000 Ft-ba kerül, míg a Hölgyek, a 14 éven aluli diákok és a 65 éven felül nyugdíjasok ingyenesen léphetnek be a mérkőzésre.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK