Döntetlen a Budaörs ellen 2018 május 22Beszámoló 906

Vasárnapi bajnoki mérkőzésen a Budaörs együttesét fogadtuk Óbudán.

Bár már az első félidőben is több helyzetet kidolgoztunk -melyeket rendre kihagytunk- mégis egy kontratámadás végén kiharcolt büntetőből a budaörsi csapat szerezte meg a vezetést.

A második félidőre azonban ritmust váltottunk, sokkal pontosabban és jobban kezdtünk el játszani, melynek eredményeképpen egy gyönyörű akció végén Balajti egalizálta az eredményt.

Ugyan az utolsó percben még kellett egy kis szerencse, hiszen a vendégek rúgtak még egy kapufát is, mely kifelé pattant, így maradt a döntetlen állás.

Online tudósítás

Vác FC – Budaörs SC 1924 1-1 (0-1)

Budapest, III. kerületi TVE Sporttelep 450 néző, Játékvezető: Dolnegó Bálint (Huszár Balázs, Király Krisztián)

Vác FC: Halasi - Búrány, Szabó N., Görgényi, Hegedűs Cs. - Durso, Gulyás M. - Zsolnai R., Tóth G.,  Varga Sz. - Balajti.

Cserejátékosok: Abu (k), Tóth F., Szekszárdi, Borvető, Major, Lassú.

Edző: Nagy Tibor

 
Budaörs: Demjén - Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Ódé - Fényes - Palincsár, Lengyel B., Medgyes,  Czvitkovics - Pethő.

Cserejátékosok: Kemenes (k), Sajbán Miklós, Fodor D., Szántó, Sajbán Máté, Csobánki, Adamcsek


Szakmai igazgató: Bognár György

Gólszerző: Balajti (61.), ill. Czvitkovics (11-esből, 39.)

Csere: Búrány helyett Tóth F. és Durso helyett Borvető (mindkettő a szünetben), Varga Sz. helyett Major (71.), ill. Pethő helyett Sajbán Máté és Lengyel helyett Sajbán Miklós (mindkettő 57.), Palincsár helyett Fodor D. (77.)

Sárga lap: Halasi (38.), ill. Fényes (75.)

Mestermérleg (forrás: nso.hu):

Nagy Tibor:  A helyzetek alapján meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, a 91. percben azonban majdnem kikaptunk. A második félidőben kimondottan jól játszottunk, de a lehetőségeinket elpuskáztuk.


Bognár György:  Nem játszottunk jól, sőt, kifejezetten rosszul futballoztunk, ám még így is megnyerhettük volna a meccset. Az eredmény reális.

Fotógaléria

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK