Döntetlen a Kaposvár ellen 2018 november 12Beszámoló 896

Hűvös, napsütéses időben fogadta csapatunk a Kaposvár együttesét a Merkantil Bank Liga NB II. 17. fordulójában a Városi Stadionban.

A sok pontatlan átadást és kevés helyzetet hozó mérkőzés első játékrészében inkább csapatunk, míg a második játékrészben inkább a somogyi gárda dominált. Gólt azonban egyik együttesnek sem sikerült szereznie, mert minket kapusunk Halasi, míg a vendégeket a kapufa óvta meg a góltól, így 0-0-s döntetlennel zárult a találkozó.

A jövő héten bajnoki mérkőzésen a válogatott szünet miatt nem lép pályára csapatunk, ugyanakkor pénteken Siófokon játszunk felkészülési mérkőzést a BFC Siófok együttesével.

A bajnokságban folytatás november 25-én Tiszakécskén a Duna Aszfalt TVSE csapata ellen.

Hajrá Vác!

Online tudósítás

Vác FC – Kaposvári Rákóczi FC 0-0 (0-0)

Vác, Városi Stadion, 400 néző. Játékvezető: Nazsa Tamás (Szilágyi Norbert, Baghy Csaba)

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Dlusztus, Szabó N., Földi M. - Tóth G., Szekszárdi - Kákonyi, Zsolnai R., Varga Sz. - Murai. 


Cserejátékosok: Abu (k), Mátyás, Durso, Borvető, Búrány, Görgényi, Csillag.

Vezetőedző: Zoran Spisljak
 
Kaposvár: Pogacsics - Vachtler, Ur, Fodor M., Hadaró - Szakály A., Nagy K. - Nagy R., Beliczky, Bíró D. - Tömösvári.

Cserejátékosok: Slakta (k), Nagy J., Andorka, Zsiga, Horváth F., Csernák, Lakatos G.

Vezetőedző: Waltner Róbert


Csere:Varga Sz. helyett Csillag D. (72.), ill. Tömösvári helyett Horváth F. (a szünetben), Nagy K. helyett Zsiga (62.), Szakály A. helyett Andorka (77.)

Sárga lap: Földi (31.), Dlusztus (66.), Szekszárdi (84.), ill. Hadaró (17.), Nagy R. (44.)

Mestermérleg (forrás: nso.hu):

Zoran Szpisljak: – Hat meccs óta veretlenek vagyunk, a csapat megmutatta, hogy helyt tud állni egy olyan ellenfél ellen, amelynek játékosai összesen ezerhatvankilenc NB I-es meccset játszottak. Emellett néhány lehetőséget is ki tudtunk alakítani, és megmutattuk, hogy ha nyílt játékkal próbálnak ellenünk futballozni, annak is megtaláljuk az ellenszerét. Mindebből sok önbizalmat tudunk meríteni.


Waltner Róbert: – A második félidei hozzáállásunk és játékunk révén megérdemeltük volna a győzelmet, de a váci kapus, Halasi Péter megakadályozott ebben minket. A Vác fegyelmezett, szervezett csapat, kellemetlen ellenfél, így hosszú távon lehetséges, hogy ez az iksz még nagyon értékes lesz.

Galéria

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK