Döntetlen Zalaegerszegen 2017 szeptember 11Beszámoló 1340

A Merkantil Bank Liga NB II. 8. fordulójában Zalaegerszegre látogatott csapatunk.

Jó előjelekkel vártuk a mérkőzést, hiszen az előző fordulóban hazai pályán magabiztos játékkal legyőztük az ETO FC-t, illetve növelte az önbizalmunkat, hogy Zalában az elmúlt két évben győztesen hagytuk el a játékteret.

Jó iramban kezdtek a csapatok. Már a mérkőzés elejétől kezdve kiegyenlített küzdelmet láthattak a nézők, a kapuk felváltva forogtak veszélyben, a tipikus egygólos mérkőzésen azonban egyik fél sem tudott a kapuba találni, így lefújáskor maradt az igazságos döntetlen, és a pontosztozkodás.

Folytatás vasárnap Óbudán a Kisvárda csapata ellen.

Hajrá Vác!

ZTE FC – Vác FC 0-0 (0-0)

Zalaegerszeg, 1486 néző, Játékvezető: Berényi Tamás (Pápai Zoltán, Szabó Péter)

ZTE: Szappanos – Nagy G., Koszó, Forgács, Bedi – Dubek (Vernes, 67.), Polényi – Fujsz (Végh, 60.), Ekker, Babati – Balázs Zs. (Kertész, 82.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak

Vác FC: Halasi – Hegedűs Cs., Szabó N., Tóth F., Gulyás M. – Búrány, Tóth G. – Kákonyi (Rása, 81.), Nagy R. (Balajti, 89.), Zsolnai – Borvető (Major M., 69.). Vezetőedző: Horváth Károly

Mestermérleg (forrás: nso.hu):
Zoran Szpisljak: – Tudtuk, hogy nagyon masszív, fegyelmezett csapat ellen játszunk. Azt is láttuk az elemzésekben, tudják, mit akarnak. Szenvedtünk, küzdöttünk, sajnos a lehetőségeink közül ezúttal egyet sem tudtunk gólra váltani.

Horváth Károly: – Egyik csapat sem tudta a kontratámadásait végigjátszani. Vagy egy hiba, vagy a kapufa, vagy a kapus útját állta a jó befejezésnek. Igazságosnak mondható a döntetlen, de ha kicsit rutinosabbak vagyunk akkor, amikor a kapussal állunk szemben, lehet, hogy most több pontunk lenne.

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK