Egy félidőnyi előnyt adtuk a Budafoknak 2018 december 10Beszámoló 784

A tavaszról előrehozott első forduló mérkőzéseit rendezték meg vasárnap, melynek keretén belül Budafokra látogatott csapatunk.

Rendkívül rosszul indult számunkra a mérkőzés, hiszen vendéglátóink már a mérkőzés 3. percében megszerezték a vezetést. Egy hazai kontratámadás végén egy könnyű síppal befújt, jó 23 méterről elvégzett szabadrúgást Kovács mesterien tekert a rövid felsőbe.

Sajnos az egész első játékrészben nem igazán találtuk a ritmust, mindig félúton voltunk, és bár jó negyedóra játék után valamivel mi birtokoltuk többet a labdát, támadásaink kapura nem jelentettek veszélyt, sőt a 44. percben egy jobb oldali beadás után csapatkapitányunk Hegedűs a kapu előterében olyan balszerencsésen fejelt a labdába, hogy azt a kapu előtt álló Pölöskei a hálónkba bólintotta, így kétgólos hazai előnnyel vonultak pihenőre a csapatok.

Csapatunk ugyan a második félidőben magára talált, az 51. percben Murai révén a szépítő találatot is sikerült megszereznünk, azonban bármennyire is nyomtunk, az egyenlítő találatot nem sikerült megszereznünk, így nyolc veretlenül megvívott találkozó után ezúttal vesztesen hagytuk el a pályát.

Folytatás jövő héten az év utolsó mérkőzésén Vácon a Dorogi FC csapata ellen.

Hajrá Vác!

 

Budafoki MTE – Vác FC 2-1 (2-0)

Budapest, Promontor u., 200 néző. Játékvezető: Horváth Tibor (Kepe Arnold, Kiss Balázs)

Budafok: Balogh P. – Margitics, Króner, Vaszicsku, Gohér – Vass M. (Vankó 56.), Oláh B., Kercsó – Fekete M., Kovács D. (Veszelinov 88.) – Pölöskey P. (Vég 80.). Megbízott edző: Csizmadia Csaba

Vác FC: Abu – Hegedűs Cs., Dlusztus, Szabó N., Görgényi – Szekszárdi (Mátyás 55.) – Kákonyi, Tóth G., Murai (Csillag 64.), Varga Sz. – Borvető (Durso 82.). Vezetőedző: Zoran Spisljak

Gólszerző: Kovács D. 3., Pölöskei P. 44., ill.: Murai 51.

Mestermérleg (forrás: nso.hu):

Csizmadia Csaba: – Az első félidőben jól játszottunk, sok lehetőségünk volt, vezettünk is kettő-nullára. A szünet után kijött a fáradtság a fiúkon, de nagyot küzdve megérdemelten nyertünk.

Zoran Szpisljak: – Sajnálom, hogy nem szereztünk legalább egy pontot, de sajnos az első játékrészben túl könnyen kaptunk két gólt. A második félidőben magunkhoz tértünk, több helyzetünk is akadt, de a szerencse nem állt mellénk.

Fotó: facebook.com/budafokimte

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK