Egy hét, három mérkőzés - 2 döntetlen, 1 vereség 2018 május 07Beszámoló 868

A mögöttünk hagyott egy hétben három mérkőzést is játszott csapatunk.

Előző hét vasárnap Békéscsabán vendégszerepeltünk, ahol ugyan jól játszottunk, sajnos azonban egy figyelmetlenség miatt gólt kaptunk, és így egygólos vereséget szenvedtünk.

Békéscsaba 1912 Előre – Vác FC 1-0 (0-0)

Békéscsaba, 1123 néző. Játékvezető: Szilágyi Sándor (Horváth Róbert, Szilágyi Norbert)

Békéscsaba: Ribánszki – Kiss L., Szélpál N., Mészáros M. (Babinyecz, 64.) – Nagy S. (Urbin, 46.), Nagy I., Lustyik, Szatmári I. (Gránicz, 64.) – Viczián, Birtalan B, Gyurján. Vezetőedző: Boér Gábor

Vác FC: Halasi – Hegedűs Cs., Szabó N., Görgényi, Major M. – Szekszárdi – Tóth G., Durso (Balajti, 46.), Gulyás M. (Búrány, 46.), Varga Sz. (Borvető, 82.) – Zsolnai. Edző: Nagy Tibor

Gólszerző: Urbin 64.

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Boér Gábor: – Örülök a győzelemnek, de a mutatott teljesítménynek nem, mert bőven maradt bennem hiányérzet. A vendégek igyekeztek lassítani a játékot a pontszerzés reményében, és ebbe mi belealudtunk. De annak örülök, hogy tartjuk a harmadik helyünket a tabellán.

Nagy Tibor: – Bár kikaptunk, elégedett vagyok a csapattal. Megszerveztük a védelmünket, ami jól működött de a támadásoknál hiányérzetem maradt. Végül abból kaptuk a gólt, hogy elnéztünk egy mélységi indítást. Ez már jobb teljesítmény volt, mint a szerdai produktumunk.

Fotógaléria

 

Szerdán ismét idegenben léptünk pályára, ezúttal Gyirmóton. Már az utazás is kalandosra sikerült, hiszen autóbuszunk lerobbant az M1-es autópályán, így egy cserebusszal, a tervezetnél később érkeztünk meg az Alcufer Stadionba. Szerencsére ez játékunkra nem hatott ki, szervezett, jó játékkal értékes egy ponttal gazdagabban távoztunk Győrből.

Gyirmót FC Győr – Vác FC 0-0 (0-0)

Győr-Gyirmót, 350 néző. Játékvezető: Oláh Gábor (Vígh-Tarsonyi Gergő, Kovács II Gábor)

Gyirmót FC: Rusák – Villám, Lázár P., Szilvási, Széles (Laki, a szünetben) – Kiss M. – Sandal, Nagy P. (Paku, 63.), Varga P. (Szalánszki, 77.), Présinger – Horváth R. Vezetőedző: Szepessy László

Vác FC: Halasi – Hegedűs Cs., Szabó N., Görgényi, Major M. – Szekszárdi – Búrány, Tóth G., Zsolnai R., Varga Sz. (D'Urso, 75.) – Balajti (Borvető, 69.). Edző: Nagy Tibor

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Szepessy László: – Tízmeccses veretlenségi sorozatunk után ebben az erőltetett menetben elfogyott a frissesség és a lendület. Ismét egy jól bekkelő csapattal játszottunk, amelynek nem törtük fel a védelmét.
Nagy Tibor: – Szinte belehaltunk az utóbbi hetek eredményeibe, de bízunk magunkban, és dolgozunk tovább. Játszottunk egy ki-ki mérkőzést a Gyirmóttal, a döntetlent reálisnak tartom.

Fotógaléria

Halasi Péter videónyilatkozata

 

Tegnap ismét „hazai” pályán szerepeltünk, ezúttal a nem túl jó formában lévő Szolnok csapatát fogadtuk. Sajnos azonban ezúttal mi sem a szebbik arcunkat mutattuk. Lassan, pontatlanul, rengeteg hibával, sok eladott labdával játszottunk, így csak döntetlen eredményt sikerült elérnünk.

Online tudósítás

Vác FC – Szolnoki MÁV FC 0-0 (0-0)

Hévízi út,  200 néző. Játékvezető: Takács Tamás (Hofbauer Roland, Baghy Csaba)

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Szabó N., Görgényi, Major M.  -  Zsolnai R., Szekszárdi, Tóth G., Gulyás M. Varga Sz. - Balajti.

Cserejátékosok: Abu (k), Tóth F., D'urso, Kiliti, Borvető, Búrány, Lassú.

Edző: Nagy Tibor
 
Szolnok: Hrabina - Ágoston, Kenderes, Bonivárt, Molnár R. - Pintér N., Farkas A., Földi - Pantovic, Tóth L. - Olasz D.

Cserejátékosok: Gazsi (k), Balogh M., Nyerges, Berdó, Angyal, Kánya, Lakatos Cs.

Vezetőedző: Balogh Pál

Csere: Major M. helyett Búrány és Szekszárdi helyett Borvető (a szünetben), illetve Tóth L. helyett Angyal (92. perc), Pintér N. helyett Berdó (94. perc).

Sárga lap: Hegedűs Cs. (71. perc), Varga Sz. (76. perc), illetve Farkas A. (72.perc).

Mestermérleg (forrás: nso.hu)
Nagy Tibor: – Az elmúlt két hétben öt mérkőzést játszottunk, és rengeteget utaztunk is, ezért fáradtan futballoztunk. Ennek ellenére minden játékosom megtett mindent a győzelemért, de ezúttal ennyire voltunk képesek.

Balogh Pál: – Több pozitívuma is volt a mérkőzésnek, végre nem kaptunk gólt, gólhelyzeteink is voltak, s ha hasonlóan folytatjuk, meglesz a számunkra kedvező eredménye is.

Fotógaléria

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK