Első körben megkaptuk a jövő évi NB II-es licencet 2017 április 26Általános 1887

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottságának döntése értelmében klubunk a mai napon megkapta a jövő évi klublicencet a másodosztályban való szerepléshez.

A klubok részére 2017. február 6-án nyílt meg az az informatikai rendszer, ahol a klublicenc kérelmet el kellett indítani a következő 2017/18-as bajnoki szezonra. A klublicenc rendszert szakmai szempontok alapján 5 fő kritérium határozza meg: Személyügyi és adminisztratív kritériumok, Sportszakmai kritériumok, Jogi kritériumok, Infrastrukturális kritériumok és Pénzügyi kritériumok. Az öt fő kritérium csoporton belül összesen 58 féle kritérium pont van, aminek klubunknak meg kellett felelni. Ennek érdekében pontonként több dokumentum benyújtására volt szükséges. Ahhoz, hogy első körben megkaphattuk a licenc-t, március második felére biztosítanunk kellett, hogy formai szempontból megfeleljen a kérelmünk, így a kinevezett szakértők április elején ellenőrizni tudták a kritériumpontokhoz feltöltött dokumentumokat. Miután ez megtörtént április 25-én összeült az Elsőfokú Licencadó Bizottság, mely kérelmünket pozitívan bírálta el, és megadta a következő bajnoki szezonra a másodosztályú licencet klubunknak.

Klubunk dolgozói ezzel egy hosszú és kemény munkát zártak sikeresen.

Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK