Elszalasztott győzelem 2018 április 11Beszámoló 914

Vasárnap a Merkantil Bank Liga NB II. 29. fordulójában a BFC Siófok együttesét fogadta csapatunk Óbudán.

Jó felfogásban, jó ritmusban kezdtük a találkozót, melynek eredményeképpen Varga már a találkozó második percében megszerezhette volna a vezetést, emelését azonban Balajcza könnyedén lehúzta. A kimaradt gólhelyzet sem törte meg a lendületünket, mentünk tovább előre, sorra vezettük támadásainkat. A 26. percben aztán erőfeszítéseinket siker koronázta. Major adott be balról, Kiss Balázs kézzel ért bele a labdába a tizenhatoson belül, tizenegyes. A büntetőt Balajti a bal alsó sarokba gurította. A játék képe alapján megérdemelten szereztük meg a vezetést, aktívabban futballoztunk a Balaton-partiaknál. A félidő hátralévő részében az eredmény nem változott, így egygólos előnnyel vonulhatott pihenőre csapatunk.

A második félidőre aztán egy más felfogású Siófok jött ki. Összeszedettebben, koncentráltabban futballoztak a vendégek, melynek eredményeképpen az 55. percben egyenlítettek is. Petneházi szabadrúgását Gál kotorta tovább, a berobbanó Vólent megelőzte védőjét és a hálóba lőtt.

Az egyenlítő gól után mindkét csapat ment előre, próbálta a maga javára fordítani a mérkőzést, az eredmény azonban már nem változott.

Sajnos vezetésünk, és a szünet után kissé "belealudtunk" a meccsbe, a Siófok szerkezeti változtatások által megérezte a lehetőséget és kiegyenlített.

Folytatás szerdán, 16:30-tól az MTK ellen.

Hajrá Vác!

Online közvetítés

 

Vác FC – BFC Siófok 1-1 (1-0)

Hévízi út, 400 néző. Játékvezető: Molnár Attila (Bertalan Dávid, Hofbauer Roland)

Vác FC
: Halasi - Hegedűs Cs., Tóth F., Szabó N., Görgényi - Tóth G., Gulyás M. - Zsolnai, Varga Sz., Major - Balajti.

Cserejátékosok: Abu (k), Borvető, Búrány, Szekszárdi, D'urso, Kiliti. 

Edző: Nagy Tibor
 
Siófok: Balajcza - Kiss B., Fehér Zs., Gál M., Hidvégi - Petneházi, Lázár Zs. - Nagy D., Balázs Zs., Bévárdi - Vólent.

Cserejátékosok: Tajti (k), Futó, Szilágyi Z., Berde, Balogh B., Nemes, Lénárt.

Edző: Vég Csongor

Gólszerző: Balajti (11-esből) a 26., ill. Vólent az 55. percben

Csere: Varga Sz. helyett Búrány (60.), Major helyett Borvető (83.), ill. Kiss B. helyett Szilágyi Z. (a szünetben), Balázs Zs. helyett Futó (76.), Petneházi helyett Nemes (89.)

Sárga lap: Gulyás a 61., ill. Petneházi a 45., Vólent a 91. percben. 

Mestermérleg (forrás: nso.hu):

Nagy Tibor: – A vezető gólig jól játszottunk, több helyzetet kidolgoztunk, utána viszont érthetetlen módon elkezdtünk egy teljesen más játékot, amelynek döntetlen az eredménye.

Vég Csongor: – Nagyon rosszul kezdtünk, egy félidőnyi előnyt adtunk a Vácnak. A csapat igazi arcát a második játékrészben láthattuk, teljesen megérdemelt a pontszerzésünk, sőt, a hajrában szabályos góltól fosztott meg minket a játékvezető.

Balajti Ádám videónyilatkozata

Fotógaléria

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK