Esélyünk sem volt 2017 április 14Beszámoló 2052

A hétközi fordulóban szerdán, a listavezető – a bajnoki cím legnagyobb esélyeséhez – Puskás Akadémia csapatához látogattunk Felcsútra.

Sajnos a mérkőzésben sok örömünk nem volt. Az első félidőben bátortalanul, gyámoltalanul játszottunk, a védekezésen és a romboláson kívül sajnos másra nem maradt energiánk. A 39. percben a hazai csapat azonban így is megszerezte a vezetést. A tizenhatos előtt nem sokkal Dlusztus húzta vissza, a minden bizonnyal már eleve lesen álló Lencsét. A megítélt szabadrúgást Heffler Tibor váltotta gólra.

A szünetben némileg sikerült rendezni a sorokat. Nagy Tibor vezetőedző cserélt, Rása helyett pályára küldte a támadóbb szellemű Nagy Richárdot. Ebben a játékrészben már jobban felvállaltuk a játékot, többet próbálkoztunk előre fele is, viszont hátul továbbra is gyermeteg hibákat követtünk el, melyeket a hazaiak rutinos játékosai könyörtelenül büntettek. Az 55. percben Prosser, a 73. percben Szakály, míg a 75. percben Tischler talált be, négy gólosra növelve ezzel a Puskás Akadémia előnyét.

Szerencsére azért a szépítés összejött. A 88. percben a Puskás Akadémián nevelkedett Nagy Sándor a jobb oldalról beadással próbálkozott, kísérletét azonban Hegedűs „bevédte”.

Folytatás és javítási lehetőség vasárnap szintén egy kemény mérkőzéssel Dunaújvárosban a Kisvárda csapata ellen.

Hajrá Vác!

Online tudósítás

Puskás Akadémia FC – Vác FC4–1 (1–0)

Felcsút, Pancho Aréna, 1321 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Kis Zoltán, Aradi József)


PAFC: Hegedüs L. – Heffler T., Vanczák, Tóth Bence, Spandler – Gyömbér – Prosser, Márkvárt (Óvári, 80.), Szatmári L. (Sándor Gy., 63.), Szakály P. – Lencse (Tischler, 63.). Vezetőedző: Pintér Attila

Vác: Szentpéteri – Rása (Nagy R., a szünetben), Dlusztus, Görgényi, Hegedűs Cs. – Niedermüller (Nagy S., 80.), Tóth G., Tóth Barnabás, Gulyás M., Major – Balajti (Kákonyi, 67.). Vezetőedző: Nagy Tibor

Gólszerző: Heffler T. 39., Prosser 51., Szakály P. 73., Tischler  75. ill.: Nagy S. 88.


Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Pintér Attila: – Amit elterveztünk, véghezvittük, egy szervezett és jó csapat ellen nagyon jól futballoztunk, és kiszolgáltuk közönségünket.

Nagy Tibor: – Az első félidőben megilletődötten játszottunk, szünet után ez változott, de több óvodás gólt is kaptunk, és végül összerogytunk.

Fotó: pfla.hu

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK