Felemás hét 2018 április 03Beszámoló 952

Az előző hét során kettő bajnoki mérkőzést is játszott csapatunk, felemás eredménnyel.

Míg a szerdai fordulóban hazai pályán legyőztük a ZTE csapatát, addig vasárnap egygólos vereséget szenvedtünk a feljutásra is esélyes Kisvárda otthonában.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy talán mindkét mérkőzés inkább ikszes volt. Ezekből egyszer jól, egyszer rosszul jöttünk ki.

Folytatás vasárnap a Siófok ellen Óbudán!

Hajrá Vác!

Vác FC – ZTE FC 1-0 (1-0) – 2018. március 28.

Hévízi út, 200 néző. Játékvezető: Gaál Ákos (Huszár Balázs, Király Zsolt)
 
Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Szabó N., Tóth F., Görgényi - Gulyás M., D'urso - Búrány, Tóth G., Varga Sz. - Balajti.

Cserejátékosok: Abu (k), Borvető, Szekszárdi, Lassú, Major.

Edző: Nagy Tibor
 
ZTE: Kovács Z. - Polényi, Króner, Devecseri, Fodor Á. -  Hudák M., Bedi B. - Babati B., Patvaros, Vernes - Jelena.

Cserejátékosok: Szemerédi (k), Forgács, Fujsz, Nagy G., Horváth K., Kovács Á.

Vezetőedző: Artner Tamás

Gólszerző: Tóth G. (36.)

Csere: D'urso helyett Borvető (62.), Búrány helyett Szekszárdi (76.), Varga Sz. helyett Major (91.), ill. Vernes helyett Kovács Á. (58.), Bedi helyett Fujsz (79.), Patvaros helyett Forgács (87.)

Sárga lap: D'urso (61.), Gulyás M. (68.)

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Nagy Tibor: – Az eddigi kreatív játékunkat kénytelenek voltunk átalakítani egy brusztolós, harcos futballra. Mivel nagyon kevesen vagyunk és egy-két poszton hiányunk van, jelenleg csak ez a lehetőségünk.

Artner Tamás: – Úgy érzem, hogy a játék képe és a helyzetek alapján győznünk kellett volna, de a Vác kihasználta az egyetlen hibánkat, és ezzel megnyerte a meccset.

Fotógaléria

 

Kisvárda Master Good – Vác FC 1-0 (0-0) – 2018. április 1.

Kisvárda, 523 néző. Játékvezető: Farkas Tibor (Baghy Csaba, Kovács Gábor)

Kisvárda: Zöldesi – Izing, Rjasko, Vári B. – Lucas – Hej (Horváth Z., 86.), Melnik, Misic (Oláh G., 82.), Jánvári – Lukács R. (Gosztonyi, 67.), Ilics. Vezetőedző: Kondás Elemér

Vác: Halasi – Hegedűs Cs., Tóth F., Szabó N., Görgényi – D'Urso, Búrány (Lassú, 75.) – Zsolnai R., Tóth G., Varga Sz. (Kiliti, a szünetben) – Balajti (Borvető, 60.). Edző: Nagy Tibor

Gólszerző: Vári B. 56.

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Kondás Elemér: – Nagyon nehéz talajú pályán, jó ellenféllel játszottunk. Sokat kellett tennünk azért, hogy meg tudjuk szerezni a három pontot, de az ellenfelet is meg kell dicsérni.

Nagy Tibor: – Nagyon becsületesen játszottunk, de nem sikerült pontot szereznünk. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy jelen pillanatban mindössze tizenöt játékosból áll a keretünk, hét fiatallal, és így bennünket jobban megvisel a szerda-hétvége ritmus.

Fotógaléria

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK