Felkészülési mérkőzésen egygólos vereség a Haladás ellen 2018 október 13Beszámoló 1178

Csapatunk pénteken kora délután Várpalotán játszott felkészülési mérkőzést az NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás ellen.

A mérkőzést Haladás kezdte jobban. A 8. percben Rácz került helyzetbe, már csak Abuval állt szemben, azonban lövése célt tévesztett. A 15. percben egy szabadrúgás után Zsolnai fejelt a hálóba, azonban a partjelző lest intett –tévesen- így a játékvezető érvénytelenítette a találatot. A 25. percben Rabusic lépett ki a jobb szélen, lövését azonban Görgényi blokkolta. A 44. percben Varga remekül indította a jobb szélen Kákonyit, aki egy lövőcsellel elfektette a visszafutó védőt, bal lábas lövését azonban Rózsa bravúrral hárította.

A szünet után az első szűk húsz percben tulajdonképpen nem sok említésre érdemes dolog történt, a mezőnyben folyt a játék. A 64. percben a jobb oldalról Lassu végezhetett el szabadrúgást, melyre középen Murai remekül érkezett, fejesét azonban Gyurján bravúrral hárította. A 82. percben Gaál remekül lépett ki a baloldalon, beadására középen Funsho érkezett és a kapunkba lőtt, azonban a partjelző lest jelzett – talán itt is tévesen. A 89. percben Daushvili ugratta ki a jobb szélen Petrót, aki a kimozduló Lőrincz mellett a kapu bal alsó sarkába lőtt, eldöntve ezzel a mérkőzést.

Összességében a válogatott szünetben remek időben, jó csapat ellen hasznos felkészülési mérkőzést játszott csapatunk.

Hajrá Vác!

Szombathelyi Haladás-Vác FC 1-0 (0-0)

Várpalota, 100 néző

Haladás: Rózsa – Habovda, Benes, Tamás, Bosnjak – Rácz, Kovács, Jancsó, Németh Márió – Grumics, Rabusic. II. félidő: Gyurján – Schimmer, Kolcák, Kovalovszki, Füleki – Lyng, Jagodics, Daushvili, Ofosu (Petró, 80.) – Gaál, Funsho. Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Vác: Abu – Hegedűs, Görgényi, Szabó, Földi – Szekszárdi – Kákonyi, Tóth G., Csillag, Varga – Zsolnai II. félidő: Lőrincz – Nagy G. (Lami 83’), Szekszárdi, Szabó, Búrány – D’urso (Tóth B. 80’) – Mátyás, Murai, Pintér, Lassu – Borvető (Pécsi 79’) Vezetőedző: Zoran Spisljak

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK