Fiatalok a pályán 2018 október 17Általános 2242

Egy-egy felkészülési mérkőzés több szempontból is hasznos lehet.

Egyrészt játéklehetőséget kaphatnak azok, akik a bajnokság során kevesebb szerephez jutnak, másrészt remek lehetőség, hogy szerepet kapjanak a fiatal, jelenleg még utánpótlásban pallérozódó játékosok is.

Így történt ez a Haladás elleni mérkőzés során is. Szóhoz jutottak azok is, akik eddig kevesebbszer léphettek pályára, de külön öröm volt, hogy ismét három, a Vác VLSE U 19-es csapatában szereplő fiatal tehetség is lehetőséget kapott. Az egyaránt 2000-benj született Lami Bálint, Pécsi Róbert és Tóth Bálint rendszeresen a felnőtt csapattal edz, vezetőedzőnk Zoran Spisljak a felkészülési mérkőzéseken rendszeresen számol velük, hiszen szerepet kaptak már a Mezőkövesd és a Soroksár elleni találkozókon is.

 

Balról jobbra: Pécsi Róbert, Tóth Bálint, Lami Bálint

Fontos még megemlíteni, hogy a Haladás elleni találkozó második játékrészében egyszerre tartózkodott a pályán hat 20 éves vagy annál fiatalabb labdarúgó!

A fentebb említett három VLSE U 19-es játékos közül Lami Bálint védőként, Pécsi Robi középpályásként és támadóként, míg Tóth Bálint védekező középpályásként a leghasznosabb tagja jelenlegi csapatának.

A jelenleg zajló utánpótlás bajnokságban Robi nyolc mérkőzésen 7 gólt, míg „Totya” (Tóth Bálint) védekező középpályásként 4 gólt szerzett.

Reméljük, hogy a fiatalokat hamarosan csapatunk bajnoki mérkőzéskeretében is láthatjuk.

Hajrá Srácok! Hajrá Vác FC!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK