Fontos szurkolói információk a ZTE FC elleni mérkőzésre! 2021 szeptember 17Általános 899

Szombaton 15:00 órai kezdettel kiemelt mérkőzésre kerül sor a váci stadionban, hiszen a Magyar Kupa 3. fordulójában az élvonalbeli ZTE FC együttesét fogadjuk. A belépéssel és a meccsel kapcsolatos minden információt megtalálhatnak ebben a cikkben!

A legfontosabb információ, hogy a mérkőzésre tisztelt szurkolóink – ahogyan eddig – most is magyar, vagy EU-s védettségi igazolvánnyal léphetnek be, amelyet a bejáratnál ellenőrizni fogunk.

További fontos információ, hogy – a létesítményben zajló jelenlegi munkálatok miatt – összesen 300 hazai-, illetve 60 vendégszurkolót tud klubunk beengedni a mérkőzésre, tehát összesen 360 drukker láthatja a helyszínen a találkozót. A váci szurkolók a főépület mellett a közelmúltban kihelyezett mobillelátón, illetve a főépülettel szembeni „H” szektorban foglalhatnak majd helyet (a középső szektorok építési területnek számítanak). A zalai drukkerek a vendégszektorból nézhetik végig találkozót, ahová a Liget felől léphetnek majd be.

A jegyárak a bajnoki mérkőzésekhez hasonlóan változatnak, a felnőttek 1000 Ft-ért válthatnak jegyet a kupameccsre, míg a 14 éven aluli diákok, a 65 éven felül nyugdíjasok és a hölgyek ingyen léphetnek be a stadionba.

A mérkőzést az M4 Sport Televízió élőben közvetíti majd, így a Vác FC hosszabb idő után az ország nyilvánossága előtt léphet pályára!

Csapatunk játékosai, illetve a szakmai stáb tagjai tegnap Covid-teszten estek át – az MLSZ írta elő azt, hogy NB I-es együttes fogadása esetén kötelező a tesztelés (Természetesen a tesztelési kötelezettség a zalaiakra is vonatkozott). Jó hír, hogy a teszteredmények negatívak lettek, így mindenki ott lehet a szombati mérkőzésen!

A főépületben – szintén az MLSZ előírásának megfelelően – sportzónak lesznek kialakítva, ahová csak a negatív teszteredménnyel rendelkezők léphetnek majd be.

Várjuk kedves szurkolóinkat a találkozóra, bízunk benne, hogy mindenki jól szórakozik majd, és azt is, hogy csapatunk helytáll a két osztállyal feljebb szereplő zalaiak ellen!

A továbbjutás ezen az egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén 2x15 perces hosszabbítás következik. A találkozót Urbán Eszter vezeti majd, segítői Csatári Tibor és Belicza Bence Péter lesznek.

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK