Győzelem a Szeged ellen 2017 augusztus 13Beszámoló 1688

A vasárnapi 3. fordulóban a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapatát fogadtuk Óbudán.

Kellemes labdarúgó időben kezdődött a mérkőzés. Mindkét fél nagy elánnal vetette bele magát a küzdelembe, az első 20 percben nem lehetett panasz az iramra. Ebben az időszakban helyzet adódott itt is, ott is, gól azonban nem született. A huszadik perc után csapatunk átvette a mérkőzés irányítását, ugyanakkor játékunkba sok technikai hiba csúszott, sok labdát adtunk el, szögleteink, beadásaink veszélytelenek voltak, igaz a vendégcsapat sem jelentett veszélyt a kapunkra.

A második félidő elején mindkét edző kettős cserével próbálta meg felpörgetni a játékot, melyből csapatunk jött ki jobban. Az 54. percben beszálló Borvető a 66. percben még szabálytalanul (kézzel) juttatta a hálóba a labdát, a 78. percben Balajti remek kiugratása után azonban már nem kegyelmezett, és ugyan elsőre még Szántaiba rúgta a labdát, a kapusról kipattanót már a kapuba gurította. Ugyan a vendégek próbáltak egyenlíteni, azonban kísérleteik teljesen veszélytelenek voltak a kapunkra, így maradt az 1-0-s győzelem.

Összességében csapatunk megérdemelten győzött, hiszen sokkal többet tett a gólszerzésért, és ezt egyszer sikerrel meg is tette.

Online tudósítás

Vác FC – Szeged 2011-Grosics Akadémia 1-0 (0-0)

Budapest, Kalap utca, 250 néző, Játékvezető: Barna Gábor (Kis Zoltán, Bede Tamás)

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Tóth F., Görgényi, Gulyás M. - Tóth G. - Kákonyi., Nagy R., Szabó N., Major - Balajti.

Cserejátékosok: Abu (k), Durso, Zsolnai, Havasi, Borvető, Búrány, Niedermüller.

Vezetőedző: Horváth Károly
 
Szeged 2011: Szántai - Ikonomou, Causic, Farkas M., Katona M. - Horváth A. - Balázs R., Povázsai, Nicorec, Beke - Zádori. 

Cserejátékosok: Molnár P. (k), Coroian, Pászka, Zabari, Papp F., Molnár J., Balogh G. 

Vezetőedző: Supka Attila
 

Gólszerző: Borvető (78. perc).

Csere: Kákonyi helyett Zsolnai és Szabó N. helyett Borvető (54. perc), Nagy R. helyett Búrány (76. perc) illetve Beke P. helyett Balogh G. és Povázsai helyett Pászka (52. perc), Balázs R. helyett Zabari (71. perc).

Sárga lap: Borvető (66. perc), illetve Nicorec (35. perc), Katona M. (56. perc).

Mestermérleg (forrás: nso.hu):

Horváth Károly: – Az alapozástól kezdve mindenki keményen dolgozott, a mai mérkőzésen is keményen odatették magukat a játékosok, s ennek meglett az eredménye, a győzelem.

Supka Attila: – Szoros mérkőzésen egy hiba után kaptunk gólt. Sokat kell még dolgoznunk azon, hogy a játékosok megértsék, mit is szeretnénk velük játszatni, mert a csapatrészek közötti kapcsolat és a védekezésből a támadásba való átmenet még nem tökéletes.

Borvető Áron videóinterjú

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK