Hódmezővásárhelyen kell megállni a helyünket – beharangozó 2020 augusztus 22Általános 1004

Vasárnap 17:30-as kezdettel az NB III Közép-csoportjának 5. fordulójában az újonc Hódmezővásárhelyi FC együtteséhez látogat a Vác FC.

A vásárhelyiek az előző szezonban még a Csongrád megyei I. osztályban szerepeltek, ahol a második helyen végeztek, de a harmadosztály MLSZ általi létszámfeltöltésének köszönhetően nyáron ismét az NB III-ban indulhattak. Első két mérkőzésüket meg is nyerték, azóta azonban két vereség (az Iváncsa és a Honvéd II ellen) a mérlegük.

A mieink ezzel ellentétesen két vereséggel rajtoltak, amelyet a Honvéd-MFA elleni 0–0-s döntetlen követett, az előző hétvégén pedig megszereztük első győzelmünket, a Kecskemét ellen nyertünk 3–2-re. Burzi Attila vezetőedző a gondok ellenére bízik az újabb sikerben.

"Sokkal felszabadultabb volt a hangulat a KTE elleni győzelem után – utalt az előző fordulóban történtekre csapatunk trénere. – Sajnos azonban áldozatokkal járt a siker, mivel azóta többen megsérültek. Szenes Bence a Kecskemét elleni meccsen lett maródi, Lukács Kelemen edzésen sérült meg, míg Sárosi Soma szintúgy az egyik heti edzésen szenvedett agyrázkódást. Rajtuk kívül Tóth Bálint és Torda Patrik sem játszhat. Nem túl jók az előjelek, de bízom benne, hogy a megye i-ből feljutó Hódmezővásárhely ellen így is megálljuk a helyünket. Egy biztos, Rusvay Gergely kezdeni fog! Menekülünk a győzelembe, pontokkal szeretnénk hazatérni."

A vasárnapi mérkőzést Molnár Réka vezeti majd, míg segítői Szabó Dániel és Török Katalin lesznek majd.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK