Információk a vasárnapi Békéscsaba elleni mérkőzéssel kapcsolatban 2018 november 02Általános 1796

Csapatunk vasárnap 13:30-kor játssza első váci hazai mérkőzését a 2018/19-es szezonban a Békéscsaba Előre 1912 FC ellen.

A mérkőzéssel kapcsolatos hasznos információk alább olvashatók.


A mérkőzés mindenki számára INGYENESEN tekinthető meg.

A mérkőzés napján 12:30-kor lesz kapunyitás, ezt követően a Hazai szurkolók a Stadion utcai főbejáraton, a Vendég szimpatizánsok a Ligetből a Hétkápolna felől található külön bejáraton érkezhetnek meg a létesítménybe. A belépés előtt fokozott ruházati és csomagátvizsgáláson esnek át a találkozóra kilátogatók.

A bajnokira az általános MLSZ előírások vonatkoznak, a sportcentrumba belépők nem állhatnak tudatmódosító szerek hatása alatt. A rendezvényre többek között nem hozhatnak be magukkal üveg illetve műanyag palackot, nagyméretű esernyőt, hajlakkot, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti.

 

Sajtó akkreditáció

Kérjük a sajtó  munkatársait, hogy a mérkőzésre péntek (november 2.) 16:00 óráig akkreditálják magukat a sajto@vacfc.com e-mail címre eljutatott igénnyel. Az akkreditációs kérelemben kérjük a következő adatokat írják le: Név, Születési idő, Születési hely, Médium neve, Pozíció, E-mail cím.

Belépéshez a hazai bejáratot vegyék igénybe, ahol a szabad mozgást biztosító kártyát kapják meg.

A sajtó számára fenntartott helyek a B szektor felett található sajtópáholyban vannak. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatót a főépületben tartjuk.

Sajtó akkreditációról bővebben itt olvashatnak.

 

Szurkolói magatartás:

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem ellentétes a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő elvekkel (például nem lehet politikai tartalmú), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Vác FC Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.

Pályarendszabályokról bővebben itt olvashatnak a szurkolók.

 

Információk a vendégszurkolók részére:

A mérkőzés megtekintése mindenki számára ingyenes

A Vác FC stadionja a Stadion utca 2. szám alatt található

A vendégszurkolók a Hétkápolna felőli bejárat közelíthetik meg szektorukat.

Kapunyitás: 12:30

Gépkocsi parkolás:

A vendégszurkolók a 2-es főút mellett található ALDI parkolójában, vagy a váci Ligetben a Hétkápolna előtti parkolóban tudják járműveiket elhelyezni.

 A Vác FC stadionját itt találhatja meg.

A mérkőzéshez mindenkinek jó szórakozást, jó szurkolást kívánunk.

Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK