Információk a vasárnapi Dorog elleni mérkőzéssel kapcsolatban 2018 december 11Általános 1001

Csapatunk vasárnap 13 órakor a Dorogi FC együttesét fogadja a Városi Stadionban. A mérkőzéssel kapcsolatos hasznos információk alább olvashatók.

A mérkőzés napján 12:00-kor lesz kapunyitás, ezt követően a Hazai szurkolók a Stadion utcai főbejáraton, a Vendég szimpatizánsok a Ligetből a Hétkápolna felől található külön bejáraton érkezhetnek meg a létesítménybe. A belépés előtt fokozott ruházati és csomagátvizsgáláson esnek át a találkozóra kilátogatók.

Jegyinformációk:

A hazai szurkolók a helyszíni hazai jegypénztárban vásárolhatják meg jegyeiket. (Stadion utcai bejárat)

A Vác FC hazai jegypénztára a mérkőzés napján 1 órával (12:00) a mérkőzés előtt nyit ki.

A mérkőzésre a jegy egységesen 1000 Ft-ba kerül, 14 éven aluliak a mérkőzést ingyen tekinthetik meg (A 14 éven aluliaknak a diákigazolványt kell felmutatniuk)

A jegyvásárláshoz személyi igazolvány (fényképes igazolvány) felmutatása szükséges!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottságának döntése értelmében a mérkőzésen a H szektor lezárásra kerül, így a hazai nézők az F és G szektorokból tekinthetik meg a találkozót.A bajnokira az általános MLSZ előírások vonatkoznak, a sportcentrumba belépők nem állhatnak tudatmódosító szerek hatása alatt. A rendezvényre többek között nem hozhatnak be magukkal üveg illetve műanyag palackot, nagyméretű esernyőt, hajlakkot, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti.

 

Sajtó akkreditáció

Kérjük a sajtó  munkatársait, hogy a mérkőzésre péntek (december 14.) 16:00 óráig akkreditálják magukat a sajto@vacfc.com e-mail címre eljutatott igénnyel. Az akkreditációs kérelemben kérjük a következő adatokat írják le: Név, Születési idő, Születési hely, Médium neve, Pozíció, E-mail cím.

Belépéshez a hazai bejáratot vegyék igénybe, ahol a szabad mozgást biztosító kártyát kapják meg.

A sajtó számára fenntartott helyek a B szektor felett található sajtópáholyban vannak. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatót a főépületben tartjuk.

Sajtó akkreditációról bővebben itt olvashatnak.

 

Szurkolói magatartás:

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem ellentétes a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő elvekkel (például nem lehet politikai tartalmú), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Vác FC Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.

Pályarendszabályokról bővebben itt olvashatnak a szurkolók.

 

Információk a vendégszurkolók részére:

A Vác FC stadionja a Stadion utca 2. szám alatt található

A vendégszurkolók a helyszíni vendégjegypénztárban vásárolhatják meg jegyeiket. (Hétkápolna felőli bejárat)

A Vác FC vendég jegypénztára a mérkőzés napján 1 órával (12:00) a mérkőzés előtt nyit ki.

A mérkőzésre a jegy egységesen 1000 Ft-ba kerül, 14 éven aluliak a mérkőzést ingyen tekinthetik meg (A 14 éven aluliaknak a diákigazolványt kell felmutatniuk)

A jegyvásárláshoz személyi igazolvány (fényképes igazolvány) felmutatása szükséges!

 

 

Gépkocsi parkolás:

A vendégszurkolók a 2-es főút mellett található ALDI parkolójában, vagy a váci Ligetben a Hétkápolna előtti parkolóban tudják járműveiket elhelyezni.

 A Vác FC stadionját itt találhatja meg.

A mérkőzéshez mindenkinek jó szórakozást, jó szurkolást kívánunk.

Hajrá Vác!

 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK