Ismét a MOL Vidi FC ellen a Magyar Kupában 2018 szeptember 29Általános 1135

Az MLSZ Versenybizottsága pénteken 10 órakor sorsolta ki a Magyar Kupa 64 közé jutott csapatainak párosításait.

A 7. fordulóban az NBI-es csapatok kiemeltek, ők nem kerülhettek egymással párba, hozzájuk sorsolták először az NBII-es és alacsonyabb osztályú csapatokat, utána került sor a többi párosításra. Ennek eredményeképpen együttesünk ellenfele a következő fordulóban a MOL Vidi FC lesz.

A bajnokcsapattal tavaly is találkoztunk a kupában –akkor egy körrel később- és egy rendkívül jó mérkőzésen búcsúztattuk a székesfehérvári együttest. Ugyan idén sem mi vagyunk a párharc esélyesei, ennek ellenére idén is mindent megteszünk a tisztes helytállás érdekében.

A Magyar Kupa 7. fordulójának játéknapjai: 2018.10.30-31. (kedd, szerda), illetve csütörtök igény esetén. Villanyvilágítás hiányában a legkésőbbi kezdési időpont 12:30 óra. Csapatunk várhatóan október 31-én szerdán lép pályára. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Részletek hamarosan.

Hajrá Fiúk! Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK