Kijött a fáradtság 2017 július 13Beszámoló 2269

Nagy melegben, mintegy két és fél órás utazás után a Komarnotól körülbelül 15 km-re található Ógyallán lépett pályára csapatunk a szlovák II. osztályba újonnan felkerült FKC Komarno csapata ellen.

A nagy meleg, a hosszú fű (a fiúk bokáig eltűntek a gyepen), valamint a terhelés miatti fáradtság kombinációjából sajnos most nem jött össze győzelem, nem is igazán játszottunk jól. Vendéglátóink frissebben, pontosabban játszottak és egy kontratámadás végén a győztes gólt is megszerezték. Bár helyzeteink nekünk is voltak, sajnos ezek rendre kimaradtak, a befejezéseknél rendre rossz döntéseket hoztunk.

A héten folytatódik a kemény munka, míg legközelebb felkészülési mérkőzést szombaton Garamszentkereszten játszunk a helyi, szlovák II. osztályban szereplő FK Pohronie csapatával.

Hajrá Vác!

FKC Komarno (szlovák II. osztály) – Vác FC 1-0 (0-0)

Ógyalla

Vác FC: Halasi (Abu 20.) – Hegedűs, Görgényi, Tóth F, Gulyás (Nagy S. 62.) – Tóth G. (Rása, szünetben) Szabó (Búrány, szünetben) – Kákonyi (Niedermüller, szünetben) Nagy R. (Borvető, szünetben), Zsolnai (Major, szünetben) – Balajti (Havasi, szünetben)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK