Ma délután a Honvéd második csapatát fogadjuk a váci stadionban – beharangozó 2022 május 08Általános 474

Az NB III Közép-csoportjának 35. fordulójában ma 17 órától a Budapest Honvéd-MFA II együttesét fogadjuk a váci stadionban.

A mieink nincsenek jó formában, az előző három bajnokit elveszítettük, de 35 ponttal viszont továbbra is a 16. helyen állunk. Mai ellenfelünk, a kispestiek második csapata, egyben akadémistái 58 ponttal a táblázat a 7. pozícióját foglalják el úgy, hogy előző öt meccsükön veretlenek maradtak, sőt, ebből az ötből,négyet megnyertek. Biztosan nem lesz tehát könnyű dolgunk vasárnap délután.

Jól válogatták össze a Honvéd mostani második együttesét is, veszélyes csapat, így nagyon nehéz meccs várható – ecsetelte Csank János szakmai igazgató. – Agresszívek, erősek, tudnak futballozni, nyomás alatt tartják az ellenfelet, ezért nem szabad hátul meginognunk! Sajnos az előző mérkőzéseken a kapott góloknál látszott, hogy a rutinhiányunk még megvan, de a hátralévő meccseken tovább kell javulnunk, hogy pontokat tudjunk szerezni. Stefán Dávid jelezte, hogy a hajlítójával gond van, Molnár László sérülése után már edzett, de még nincs 100 %-os állapotban, Fazakas Géza betegségből gyógyult meg, míg Csaba továbbra is sérült. Eltiltottunk nincs.”

Ősszel a Honvéd-MFA II otthonában 3 –2-es vereséget szenvedtünk, góljainkat Tóth Milán és Stefán Dávid szerezték. A mai mérkőzést Virág András Barnabás vezeti majd, míg segítői Vrbovszki Pál és Németh Balázs lesznek. Mindenkit szeretettel várunk a mai meccsre!

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK