Partnerünk, a BioTechUSA játékosainknak tartott tanácsadást 2020 november 06Általános 752

A Vác FC új partnere, Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártója, a BioTechUSA szakértője a héten sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés témakörében tartott tanácsadást játékosainknak a váci stadion klubházában.

Minden sportágban, így a labdarúgásban is elengedhetetlen, hogy a játékosok kiegyensúlyozottan, céljaiknak megfelelően táplálkozzanak. Egy tudatos, sportcéloknak megfelelő étrend kialakítása azonban komoly szaktudást igényel, élsportolóknál és hobbisportolók között is. A Vác FC labdarúgói profi módon veszik a felkészülést, nemcsak az edzések tekintetében, hanem a sporttáplálkozás és a táplálék-kiegészítés témakörében is – tehát ezen a téren is mindent megtesznek azért, hogy jó eredményeket érjenek el.

Ezért a BioTechUSA-val elindult harmonikus együttműködés keretében a cég szakembere a hét közepén – a járványügyi szabályok betartása mellett – személyre szabott egyéni konzultációt tartott labdarúgóinknak. A két órás tanácsadás során sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés témakörében játékosaink posztspecifikusan kaptak egyéni ajánlásokat, amelyeket már a közeljövőben maguk és a csapat javára fordíthatnak.

A jó hangulatú konzultációt csapatunk erőnléti edzője, Franyó Róbert koordinálta.

A BioTechUSA egyébként a jövőben az utánpótlás nevelő egyesülettel, a Vác VLSE-vel is partneri kapcsolatot ápolhat.

 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK