Pontosan távoztunk Balmazújvárosból 2017 március 16Beszámoló 1407

Hétközi fordulót rendeztek a mai napon a Merkantil Bank Liga NB II-ben. Csapatunk ezúttal a dobogó harmadik helyén álló Balmazújváros csapatához látogatott.

Vezetőedzőnk Nagy Tibor kemény, férfias mérkőzésre számított. Egy kicsit érthetetlenül, de megilletődötten kezdtünk. Az első tíz percben a hazai csapat ránk erőltette akaratát, ebben a periódusban minden erönkkel a védekezésre koncentráltunk, a labdákat nem nagyon sikerült megtartanunk. Aztán negyedóra játék után már sokkal kiegyenlítettebb képet mutatott a játék. Megnyugodtunk, elmúlt a kezdeti ijedtség, sikerült megtartani a labdát, próbáltunk előre fele is játszani, igaz ugyan, hogy a kapura nem jelentettünk veszélyt. Ugyanakkor ez elmondható a hazai csapatról. Keményen, agresszívan játszottak, felívelgetéseikkel azonban nem tudtak igazi veszélyt jelenteni kapunkra.

Összességében az egész mérkőzésen mindkét csapat játékát rengeteg technikai hiba jellemezte, igazi veszélyben egyik kapu sem forgott, így megérdemelten szereztünk egy pontot idegenben.

Folytatás vasárnap Dunaújvárosban, az utóbbi időben remek formában lévő Budaörs csapata ellen.

Hajrá Vác!

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Vác FC 0-0 (0-0)
Balmazújváros, 700 néző. Vezette: Radványi Ádám (Punyi Gyula, Márkus Péter)

Balmazújváros: Horváth L. – Vachtler, Tamás L., Rus, Németh Á. – Vajda (Fekete Á., 56.), Bódis, Sigér, Heffler N. – Belényesi (Vólent, 73.), Kovács Á. (Farkas II B., 70). Vezetőedző: Feczkó Tamás

Vác: Szentpéteri – Görgényi, Tóth F., Dlusztus, Major – Kákonyi, Tóth G., Niedermüller (Bőgér, 78.), Tóth B. – Zsolnai R., Balajti (Rása, 76.). Vezetőedző: Nagy Tibor

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Feczkó Tamás: Amiért jöttek a vendégek, azt elérték, sikerült elrontaniuk a mérkőzést, lassították, amennyire csak tudták a játék ritmusát. Ha a 91. percben a kapus elüti a csatárt, az ugyanúgy tizenegyes, mintha a mérkőzés elején történt volna.

Nagy Tibor: A labdarúgás színvonaláról inkább nem nyilatkoznék. Szó szerint háború volt...

Nagy Tibor videónyilatkozata

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK