Pontra, pontokra van szükségünk – vasárnap 14 órától a Paks II-t fogadjuk 2022 február 26Általános 620

Az NB III Közép-csoportjának 23. fordulójában vasárnap 14 órától a Paksi FC II együttesét látjuk vendégül a váci stadionban.

Jól szerepel a Paks második számú csapata az NB III most futó kiírásában, a Tolna megyeiek 12 győzelem mellett 3 döntetlennel szereztek 39 pontot, ezzel a 4. helyen állnak. Tavaszi két bajnokijukon négy pontot gyűjtöttek, igaz, házon kívül összességében 11 meccsből csak hármat nyertek meg.
A 18 ponttal a tabella 16. helyén álló mieink rosszul kezdték a tavaszi szezont, a Makó elleni vereség (0–3) után egy hete a Monortól is kikaptunk otthon (1–2), így a soron következő, harmadik hazai bajnoki meccsen létfontosságú lesz a pontszerzés. Tudja ezt Csank János szakmai igazgató is:

Pontra, pontokra van szükségünk, így remélem, hogy felnövünk a feladathoz – mondta honlapunknak Csank János. – Továbbra is problémánk, hogy a rutinhiányból fakadóan könnyű gólokat kapunk, ezen feltétlenül változtatni kell. A héten az U19-es csapat ellen játszottunk edzőmeccset, de a heti felkészülés most sem volt problémamentes. Nacsa Péter beteg volt a héten, Csaba Dániel műtött térde begyulladt, ők biztosan nem léphetnek pályára. Zámbó Dániel szakadás miatt nem játszhat, azonban Stefán Dávid elkezdte az edzéseket, míg a pályafutását elméletileg folytatható Fazakas Géza már elkezdett futni. Lukács Kelemen és Tölgyes Ádám sérülése után vállalja a játékot. A Paks II ügyes, tehetséges fiatalokból álló, motivált csapat, nehéz mérkőzés vár ránk.”

Az őszi szezonban Pakson 4 –1-s vereséget szenvedtünk, gólunkat akkor Mertse Ábel szerezte.

A mérkőzést Altorjay Áron Gellért vezeti majd, segítői Schweighardt Dániel és Varga Patrik lesznek.

Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre!!! A jegyárak változatlanok, és a hölgyek, a 14 éven aluliak, illetve a 65 éven felüli nyugdíjasok ingyen tekinthetik meg az összecsapást. Védettségi igazolvány azonban továbbra is szükségeltetik a belépéshez.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK