Pontszerzés a Hűség városában 2017 április 24Beszámoló 1069

A hétvégi bajnoki fordulóban a Hűség városába, Sopronba látogatott csapatunk.

Az első játékrészben nagyon nem találtuk a ritmust. A lelkesebben, agresszívabban játszó hazai csapat uralta a játékot, a 15. percben a vezetést is megszerezhették volna, Erdélyi ziccerét azonban Halasi bravúrral hárította. Sok hibával, pontatlanul játszottunk, a párharcok zöméből is vesztesen jöttünk ki. Azonban az első félidő hosszabbításában így is megszerezhettük volna a vezetést. Nagy R. végezhetett el szögletet, melyet remekül tekert középre, Tóth B. futtából, kapásból azonban centikkel a léc fölé lőtt. Így döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.

A második félidőben feljavult a játékunk, több helyzetet sikerült kidolgoznunk, sőt Balajti révén még a kapufát is eltaláltuk, azonban gólt nem sikerült szereznünk. Ugyan az ellenfélnek is adódott lehetősége, azonban vagy a védőink vagy Halasi mindig jó helyen volt, így egy brusztolós, nem egy szemet kápráztató mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Hajrá Vác!

SWIETELSKY SOPRONI VSE–VÁC FC 0–0 (0-0)

Sopron, 250 néző. Vezette: Dolnegó Bálint (Máyer Gábor, Király Zsolt)

SWIETELSKY SOPRONI VSE: Heinrich – Tóth D., Sifter, Fehér Z., Németh M. – Nagy P., Harangozó, Erdélyi – Eszlátyi (Garda G., 64.), Batizi-Pócsi (Fazakas, 82.), Gyürki (Kapacina, 74.). Szakmai igazgató: Supka Attila

VÁC FC: Halasi – Hegedűs Cs., Dlusztus, Görgényi, Major – Tóth B.- Niedermüller, Kákonyi (Rása, 84.), Nagy R. (Rusvay, 75.) Zsolnai R. (Tóth G., 57.),- Balajti. Vezetőedző: Nagy Tibor

MESTERMÉRLEG (forrás: nso.hu)

Supka Attila: – Addig, amíg a százszázalékos, ordító ziccer helyzeteket nem használjuk ki, nem fogunk győzni.

Nagy Tibor: – Nem játszottunk jól, de küzdöttünk. Sajnos, valami elveszett az őszi Vácból. A Sopronnak két-három nagy helyzete volt, ősszel mi voltunk a jobbak, de kikaptunk, most a Sopron volt jobb, de ponttal távoztunk.

-VP-

Fotó: facebook.com/Soproni-Vasutas-Sportegylet-SVSE

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK