Rossz nap, gyenge játék – nagyarányú vereség 2019 január 23Beszámoló 1067

Győrben játszotta csapatunk negyedik téli felkészülési mérkőzését.

Szerda lévén hosszú utazás (közel négyórás) után érkeztünk meg az ETO Parkba, így a mérkőzés is tizenöt perccel később kezdődött.

Az eddigi mérkőzéseinkkel ellentétben ezúttal rendkívül dekoncentráltan, fásultán, lassan és pontatlanul játszottunk, melynek eredményeképpen nagyarányú vereséget szenvedtünk, a frissebben, gyorsabban jobban játszó győri csapat ellen. A felkészülési időszakban ez egy olyan mérkőzés volt, amikor egyrészt nekünk szinte semmi sem sikerült, másrészt a felszínre került szinte az összes hibánk ezen az egy találkozón. Ugyanakkor pánikra semmi ok, hiszen a bajnokság kezdetéig még van idő, a hibákat elemzés után még ki lehet javítani a rajtig.

Hajrá Vác!

WKW ETO FC Győr – Vác FC 6-0 (3-0)

WKW ETO FC Győr: Horváth - Tóth, Tar, Vukasovics, Völgyi - Vaskeba, Tajthy, Petró - A. Nemanja, Kovács A., J. Barisic

WKW ETO FC Győr a 2. félidőben: Horváth (Gyurákovics 62.), Tóth, Vadász, Koszó, Kalmár, Bagi, Vaskeba, Kovács A., Petro (Szimcsó), Barisic (Múcska), Szalánszki

Vác FC: Halasi (Lőrincz, szünetben) – Hegedűs, Görgényi, Szabó, Földi – Tóth G., Gyürki – Kákonyi, Zsolnai, Varga – Murai

Vác FC a 60. perctől: Lőrincz – Búrány, D’urso, Szekszárdi, Földi – Wieland, Pintér – Mátyás, Csillag, Sóron - Borvető

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK