Szerda délután az FC Dabas otthonában lépünk pályára - beharangozó 2022 május 04Általános 425

Az NB III Közép-csoportjának 34. fordulójában a Vác FC az FC Dabas otthonában lép pályára a hétközi fordulóban, ma délután 17 órától.

A mieink 35 ponttal a 16. helyen állnak, az ötmeccses veretlenségi sorozat után az előző két meccsünkön kikaptunk. Az FC Dabas azonban belátható távolságon belül van, hiszen Pest megyei riválisunk 40 ponttal a táblázat 14. helyén áll. Mivel tehát csak 5 pont van a két együttes között, fontos lenne a győzelem, hogy közelebb kerüljünk a riválishoz.

Nem játszottunk rosszul a Dunaújváros ellen, de egyéni hibákat vétettünk – tekintett vissza Csank János szakmai igazgató. – Átbeszéltük a tanulságokat, igyekszünk a hibákat elkerülni és nem lankadunk. Az FC Dabas tavasza elég gyengén szerepel, nyolc bajnoki óta nyeretlenek, de rutinos csapat, letámadnak, és sokat ütköznek. Idegenben alapvetően jó az iksz, de a három ponttal közelebb kerülnénk hozzájuk. Molnár László sajnos megsérült vasárnap a második kapott gólnál, zúzódást szenvedett, a többiek egészségesek, igaz, vannak érettségizőink.”

Ősszel Vácott 1–1-es döntetlent játszott a két csapat egymással. A szerdán 17 órakor kezdődő összecsapást Gál Péter vezeti majd, segítői Marozsi Gábor Bence és Dobos Dávid lesznek.

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK