Szerdán pótoljuk a vihar miatt félbeszakadt bajnokit Balassagyarmaton 2021 szeptember 15Általános 332

Az MTK II elleni súlyos vereség után máris itt a következő feladat, csapatunk szerdán 16:00-tól a vihar miatt augusztus 1-jén félbeszakadt Balassagyarmat elleni bajnokit pótolja be.

Mint ismeretes, az NB III Közép-csoportjának 1. fordulójában a viharos időjárás miatt a játékvezető az 58. percben, 0–0-s állásnál előbb félbeszakította, majd lefújta a Balassagyarmat–Vác FC találkozót. A meccset a szövetség döntése értelmében teljesen, az első perctől újra kell játszani.

A Balassagyarmat 6 bajnokiján 10 pontot szerzett eddig, ezzel a 12. helyen áll, míg a mieink 4 pontjukkal a 16. pozíciót foglalják el.

Túl kell tennünk magunkat a vasárnap történteken – mondta honlapunknak Csank János szakmai igazgató. – Sokkoló hatású volt az MTK II elleni vereség, pszichésen nehéz feldolgozni, mégis muszáj! Arra készülünk, hogy a „Palóc Farkasok” nekünk ugranak, de mi állunk a feladat elé még akkor is, ha nem örülünk annak, hogy teljesen újra kell játszani a meccset. Balázs Simon továbbra is sérült, de bízom benne, hogy az előttünk álló feladatok miatt nem lesznek újabb sérülések. Úgy tudom, a Balassagyarmatnál is voltak nyár óta változások, Pilán Márkót, Szita Bencét és Fedinisinec Eduárdot elküldték a keretből, míg Ferkel Ádám eltiltás miatt nem játszhat náluk.”

A gyarmatiakat a Vác korábbi legendás játékosa, illetve edzője, Nagy Tibor irányítja, míg két játékos, Bonivárt Erik és Gergely Péter nyáron a Váctól igazolt hozzájuk. Ellenkező irányban is volt mozgás, Balázs Simon a nógrádiaktól érkezett hozzánk.

A mérkőzést Szőts Gergely vezeti majd, míg segítői Molnár István és Imrő János lesznek. A belépéshez továbbra is védettségi igazolványra van szükség.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK