Szokatlan időpontban, vasárnap 11 órákor kezdünk a Fradi II ellen – beharangozó 2021 április 24Általános 766

Vasárnap szokatlan időpontban, délelőtt 11 órakor a Népligetbe, a Ferencváros II együtteséhez látogat a Vác FC. Csank János szakmai igazgató szerint igyekezett a csapat a héten hozzászokni a korai kezdéshez.

Az NB III Közép-csoportjának 31. fordulójában csapatunk az FTC II otthonában játszik vasárnap 11 órától a Népligetben – továbbra is zárt kapuk mögött. A Fradi második csapata jól szerepel a bajnokságban, 59 ponttal a 4. helyet foglalják el, míg a Vác FC 29 mérkőzésen 36 pontot szerzett, ami egyelőre a 15. pozícióhoz elég.

A héten a meccs időpontjában edzettünk háromszor is, tehát 11 órától, mégpedig azzal a céllal, hogy a korai kezdésre felkészüljünk – mutatott rá Csank János. – Sajnos a felkészülésünk ezen a héten sem volt problémamentes, mert Szalánszki Gergő és Magos Mátyás is hagyott ki tréningeket több okból kifolyólag, de remélem, hogy számíthatok rájuk vasárnap. Koval Viktor, Tóth Bálint és Szenes Bence továbbra sem bevethető, így a létszám tekintetében csak kevéssé javult a helyzet. Örömteli, hogy Sóron Tibor visszatérhet, a héten már teljes intenzitással edzett. Nem állunk könnyű mérkőzés előtt, nem mi vagyunk az esélyesek. Sok vagány játékos játszik az ellenfélnél, ráadásul a rutinos Leandro irányítja őket hátulról és általában letámadással próbálkoznak, de igyekszünk minél jobb eredményt elérni.”

Ősszel a BVSC zuglói stadionjában 2–1-re győzött ellenünk az FTC II, gólunkat Sorecz Szabolcs szerezte.

A vasárnapi találkozót Juhász Dávid vezeti majd, míg segítői Molnár István és Sirokmán Alex lesznek. Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK